24 nov. 2015 | 10:00

ZTE Nubia Z11 are probabil cele mai mici rame de ecran

ACTUALITATE
ZTE Nubia Z11 are probabil cele mai mici rame de ecran

Iminentul ZTE Nubia Z11 ar putea fi cel mai atractiv și performant smartphone fără ramă de ecran din portofoliul chinezilor.

Dacă mai aveați vreun dubiu în legătură cu nivelul de inovație de care dau dovadă câteva companii chinezești când vine vorba de producția de smartphone-uri premium, cei de la ZTE au mari șanse să le spulbere. Conform celor mai recente zvonuri, mai este foarte puțin până când ZTE Nubia Z11 va ajunge pe piață și incorporează multe motive pentru care să vă entuziasmați.

ZTE Nubia Z11

Ilustrat în imaginea de mai jos, conform unor randări se pare că acest aparat nu va mai avea nici un fel de ramă pe lateralele ecranului, display-ul prelungindu-se pe laterale. Dintr-un punct de vedere, acest concept imită ideea pe care o puteți vedea materializată în seria Galaxy S6 Edge. Acela însă are margini curbate, iar Nubia Z11 va avea colțurile ascuțite, amplificând impactul vizual.

Pentru a obține acest efect de ascunde a ramelor, ZTE va apela la o tehnologie inovativă intitulată aRC sau ,,arc Refractive Conduction”. În plus, pentru ca atingerile ramei să nu fie inutile, același aparat va veni cu tehnologia patentată a companiei chinezești cu numele Frame Interactive Technology sau FiT. Aceasta se traduce prin suportul pentru gesturi elaborate pe care le puteți face pe ramă pentru a interacționa cu interfața.

[related]

În ceea ce privește specificațiile hardware, noul aparat are mari șanse să fie unul dintre cele mai sprintene smartphone-uri din următoarea perioadă. Acesta va fi construit în jurul unui display QHD de 5,2 inci și va folosi pentru procesare o combinație între un Snapdragon 820 abia anunțat și 4GB RAM. Memoria internă va fi de 128GB iar cele două camere vor avea 20,7, respectiv 13 megapixeli. Pentru amatorii de securitate, nu va lipsi de pe carcasa din spatele aparatului un cititor de amprente.

nubia-z11-615x640

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele