Magia interacțiunii cu ZTE Nubia Z9, telefonul „fără margini” [VIDEO]

Magia interacțiunii cu ZTE Nubia Z9, telefonul fără margini [VIDEO]

Odată cu lansarea ZTE Nubia Z9, telefonul aproape lipsit de margini, chinezii au demonstrat încă o dată că nu se pricep doar la clone, ci pot fi și inovatori.

ZTE Nubia Z9 are un design excelent și o configurație pe măsură. Display-ul de 5,2 inch și rezoluție full HD e aproape lipsit de margini și, pe lângă o ergonomie mai bună, acest lucru oferă o serie de funcționalități interesante. De exemplu, dacă strângi telefonul de două ori, faci un screenshot, iar dacă îți plimbi degetul pe marginea ecranului, poți controla luminozitatea.

Totuși, cea mai interesantă funcție este de departe capacitatea de interacțiune crescută datorită marginilor foarte mici. ZTE o numește Frame Interactive Technology (FiT, pe scurt), iar în videoul de mai jos poți vedea exact cum funcționează. Deși pare magie, ideea ZTE a fost să facă marginea „sensibilă” la atingere și să gândească unele aplicații pentru ea.

Deși tot ce poți face cu un dispozitiv FiT faci și cu celelalte banale, acesta e un mod destul de isteț al ZTE de a-și promova telefonul. Cu siguranță este și un mod interesant pentru tine să te dai mare, dar ar fi o decizie foarte inspirată să nu scapi vreodată telefonul.

Sub display se găsesc un procesor Snapdragon 810 și o baterie de 2.900 mAh, Există trei versiuni ale smartphone-uluui Nubia Z9. Versiunea Classic are 3GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare, cea Elite vine cu 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare, iar varianta Exclusive este dotată și cu un senzor de amprente. Camerele foto sunt de 16 megapixeli, care dispune de stabilizare optică, și una frontală de 8MP.

Prețurile încep de la 565 de dolari pentru versiunea Classic și ajung la 725 de dolari pentru versiunea Exclusive. Deocamdată, telefonul poate fi precomandat în China și, în curând, și în America.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: