28 ian. 2015 | 15:09

Dacă te enervează Facebook, Jynx ar putea fi rețeaua socială perfectă [VIDEO]

ACTUALITATE
Dacă te enervează Facebook, Jynx ar putea fi rețeaua socială perfectă [VIDEO]

Dacă te-ai plictisit de Facebook, Twitter sau Instagram, s-ar putea să te simți ca acasă pe Jynx. Aceasta ar putea fi rețeaua socială perfectă pentru toți oamenii.

Dacă pe Facebook sau Twitter mai găsești oameni care să nu fie de acord cu tine și nu-ți place, atunci Jynx poate fi locul pe care să te relaxezi. Aici, sunt toți oamenii de acord cu tine, care îți susțin orice idee și au aceleași păreri. Nu există politicieni pe care să-i urăști tu și să-i iubească alții, pe Jynx sunt toți iubiți sau urâți de prietenii tăi și de tine.

Suntem cu toții diferiți, dar pe Jynx trebuie să fii mulțumit cu viața ta și cu locul tău în această rețea socială și să fii o copie a unei copii. „Pe Jynx nu vei mai vedea niciodată declarații rasiste de la unchiul tău. Asta dacă nu ești puțin rasist, caz în care vei vedea doar astfel de lucruri“, spune creatorul Jynx în videoclipul de prezentare. Practic, tot ce n-ai pe Facebook și în alte locuri, ai pe Jynx: uniformizare.

Din fericire, această rețea socială distopică nu există, ci este prezentată doar în videoclipul de la Above Average. Promisiunea Jynx este că vei trăi într-o lume în care toți vor fi de acord cu tine și tu cu ei, iar nicio zi nu-ți va mai fi tulburată de libertatea de expresie a altora, care ți-ar putea fi contrară. Deși este o parodie la adresa rețelelor sociale, Facebook tinde să devină, într-o anumită formă, Jynx.

Ai opțiunea de unfollow pe Facebook pentru a primi actualizări doar de la oamenii care îți plac. Mai mult, cu cât interacționezi mai mult cu cineva cu atât mai mult vei primi noutăți doar de la acea persoană, restul fiind ignorați. Același este și cazul paginilor de Facebook. Poate în câțiva ani Jynx va fi reală, dar până atunci rămâne doar în videoclipul de mai sus.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele