Cum accesezi fără invitație Inbox, aplicația Google care reinventează mailul

, 29 Oct, 07:55

Deşi a câştigat aprecierea celor care au avut ocazia să o experimenteze, aplicaţia în continuare este disponibilă doar prin intermediul unor invitaţii.

Google Gmail Inbox app truc

Cei de la Google refuză să ofere tuturor acces la noua lor aplicaţie pentru email intitulată Inbox. Din acest motiv trebuie să apelaţi la mici trucuri pentru a dobândi acces. Partea tristă este că şi acest tutorial pleacă de la premisa că cineva din anturajul vostru are acces la Inbox. Dacă nu este cazul vostru, va trebui să mai aşteptaţi. În primul rând, trebuie să vă instalaţi aplicaţia Inbox pe telefon. Acesta este link-ul de iOS, iar acesta este link-ul pentru posesorii de Android.

În cazul utilizatorilor de iOS, pe telefonul vostru trebuie să se autentifice o persoană cu acces la Inbox în orice altă aplicaţie Google, cum ar fi Google Maps, YouTube sau Chrome. După această etapă, trebuie să se autentifice pe Inbox. Din meniul lateral al clientului de email, prin Manage Accounts şi Add Account, respectivul trebuie să introducă contul vostru de . Asta a fost tot. Acum îşi poate şterge contul din telefonul vostru din orice aplicaţie Google şi vă poate şterge şi contul vostru din Inbox. Rămâne doar să vă autentificaţi cu propria adresă de email şi parola aferentă în aplicaţia mult dorită.

În cazul posesorilor de Android, procedura trebuie să se desfăşoare pe telefonul unei persoane care are deja acces la Inbox. După ce v-aţi asigurat că respectivul are aplicaţia Inbox instalată şi este autentificat în interiorul ei, introduceţi-vă propriul cont de Google în meniul Settings – Add Account din telefonul cu Android al persoanei cu acces la noul client de email. Aveţi grijă să nu rămână nici o opţiune de sincronizare a datelor bifată deoarece riscaţi să vă fie amestecate contactele. După această etapă, intraţi în aplicaţia Inbox, accesaţi meniul lateral şi faceţi click pe adresa de email din partea stângă sus. De acolo veţi putea selecta noua adresă de Gmail pe care tocmai aţi adăugat-o în conturile din Settings. După doar câteva secunde, respectiva persoană poate să se autentifice pe Inbox de pe propriul telefon. Nu uitaţi să vă ştergeţi propriul cont de pe telefonul prietenului la finalizarea operaţiunii.

Întreaga procedură pare destul de laborioasă şi pentru unii dintre voi s-ar putea să nu se justifice. Cu toate acestea, aplicaţia este foarte atrăgătoare şi nu se ştie momentan când va fi disponibilă publicului larg pentru a vă putea bucura de ea fără nici un fel de artificii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail