Poate cea mai dorită aplicație pentru YouTube e oficială și nu e de la Google

Poate cea mai dorită aplicație pentru YouTube e oficială și nu e de la Google

YouTube va oferi un serviciu pe bani pentru muzică. Până atunci însă există deja aplicația care face asta și e totul gratuit.

YouTube Romania top Video 2013

Despre serviciul de muzică pe bani de la YouTube s-a vorbit foarte mult în acest an, veste alimentată cu tot felul de zvonuri neconfirmate. Acum, FireTube este aplicația care oferă ceea ce Google vrea să ofere, numai că nu cere bani. În loc să îți ofere videoclipuri, îți oferă doar muzica acestora și poți asculta în background, cu telefonul blocat.

Aplicația se laudă că îți poate oferi melodie, oricând, oriunde, iar designul este similar celui folosit de Windows Phone pentru aplicații și apropiat de o aplicație cu rol de player de muzică. Printre funcționalitățile pe care creatorii FireTube le laudă se numără acces la cea mai mare colecție de muzică, acces nelimitat, sincronizarea playlist-urilor preferate între dispozitive și importarea acestora din YouTube.

În prezent, FireTube este disponibilă în Play Store, a fost descărcată de câteva zeci mii de utilizatori și are un rating de 4,3 stele din cinci din partea a peste 1.200 de oameni. Dacă și când Google va lansa doar YouTube pentru muzică, fiind contracost, este de așteptat că va forța FireTube să își întrerupă activitatea. O astfel de aplicație ar putea fi însă portată cu succes pe Windows.

firetube aplicatie youtube pentru muzica
Interfața FireTube, aplicația care îți aduce doar muzică din YouTube.