23 sept. 2013 | 09:48

Nokia Lumia 929, un alt smartphone preinstalat cu WP8 GDR3

ACTUALITATE
Nokia Lumia 929, un alt smartphone preinstalat cu WP8 GDR3

Dupa multiple imagini si specificatii publicate pe internet ale primului phablet , acum aflam informatii despre un alt terminal cu GDR3, Lumia 929.

nokia lumia 929 leak WP8 Windows Phone GDR3

Microsoft se pregateste intens sa lanseze urmatoarea versiune de Windows Phone 8, denumita generic GDR3. Marea schimbare introdusa odata cu acea varianta de WP8 este suportul pentru ecrane de mari dimensiuni la smartphone-uri cu display-uri Full HD. Pentru ca respectivele elemente descriu foarte bine un phablet, nu a durat mult si am inceput sa aflam informatii legate de primul terminal cu diagonala de 6 inci al finlandezilor,

Desi nu a fost inca lansat oficial acel aparat, acum a ajuns pe internet o imagine cu un alt smartphone ce pare preinstalat cu noul Windows Phone 8 GDR3, trasatura evidenta din numarul mult mai mare de icoane de pe ecranul principal. In acest caz, este un telefon ce ar putea sa poarte numele de Lumia 929, destinat operatorului american Verizon.

Chiar daca nu este exclus ca acesta sa fie un aparat cu dimensiuni la fel de generoase ca cele definitorii pentru Lumia 1520, este mult mai probabil ca in acest caz sa fie vorba de o versiune mainstream, mult mica si mai accesibila, a aceluiasi concept. Aceasta informatie se bazeaza pe un gadget ajuns recent la FCC, autoritatea americana pentru certificarea dispozitivele electornice, cu numele de RM-927. Acel aparat avea un ecran de 5 inci si venea branduit cu sigla Verizon LTE.

Nu stim nimic sigur vizavi de aceste aparate, insa momentan cele mai multe indicii confirma data de 22 octombrie ca fiind momentul in care acestea vor fi anuntate oficial de Nokia.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele