Imagini din ce in ce mai clare cu Nokia Lumia 1520

Imagini din ce in ce mai clare cu Nokia Lumia 1520

Mai jos este posteriorului unui nou terminal cu Windows Phone 8, este vorba de iminentul phablet cu WP8 GDR3.

verizon nokia lumia 1520 wp8 gdr3

O noua imagine cu Lumia 1520 a inceput sa circule pe internet dupa ce a ajuns pe Twitter-ul chinezesc, Sina Weibo. Dupa cum se poate observa, printre niste watermark-uri inutile, vedem sigla de la Verizon 4G LTE. Acesta din urma apartine unuia dintre cei mai importanti operatori care-si desfasoara activitatea in Statele Unite ale Americii. Daca ar fi sa tinem evidenta pentru toate informatiile surprinzatoare vizavi de acest aparat, aceasta este una dintre ele. Initial se credea ca doar AT&T va comercializa in mod exclusiv acest aparat, fapt infirmat de sigla Verizon care troneaza pe dispozitivului cu Windows Phone 8 de mai sus.

La aceasta ora, se crede ca primul phablet al finlandezilor va iesi pentru prima oara in luma reflectoarelor pe data de 26 septembrie, inaintea unei lansari globale. Pentru ca nici un fel de informatii oficiale nu au fost asociate acestei creatii, merita sa retineti ca intregul sir de specificatii de mai jos este o colectie de zvonuri.

ar trebui sa aiba un panou HD de 6 inci, o camera foto/video cu tehnologie PureView construita in jurul unui senzor de 20 de inci si o baterie mult mai mare decat modelele precedente, de 3400 mAh. Daca se confirma ca va veni preinstalat cu Windows Phone 8 GDR3, acesta va fi primul aparat de pe piata cu Windows Phone construit in jurul unui SoC cu patru nuclee fizice.

Cum s-a mai intamplat si la alte lansari din industrie, confernta desfasurata la sfarsitul acestei perioade nu inseamna sub nici o forma ca gadgetul anuntat va ajunge in cateva zile sau saptamani la utilizatori. Pe 26 septembrie poate fi publicat un comunicat de presa, ca doua luni mai tarziu, din cauza intarzierilor provocate de lansarea WP8 cu GDR3, telefonul sa ajunga in magazine cu o intarziere titanica. Asteptam si vedem.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: