Nokia are o tableta cu Windows RT aproape gata: Sirius

Nokia are o tableta cu Windows RT aproape gata: Sirius

In continuarea unui numar foarte mare de zvonuri vizavi de , astazi aflam ca un astfel de gadget e aproape gata – Sirius.

microsoft windows rt nokia-sirius-tablet

De aceasta data, este aproape sigur ca cei de la nu vor mai amana prea mult lansarea unei tablete. Dupa lungi speculatii pe marginea acestui subiect, in imaginea de mai sus puteti vedea o tableta ca poarta numele de Sirius si care, daca nu intervine ceva, ar trebui sa ajunga pe piata pana la finele acestui an.

Nokia se pare ca va adopta si pe zona de tablete strategia culorilor atat de bine primita cu seria Lumia.

Ca sistem de operare, Windows RT este cea mai probabila varianta, cu toate ca, avand in vedere rata de adoptie infima de pana acum a respectivei platforme, nu stiu daca va reusi sa prinda aripi printr-o noua creatie a finlandezilor.

Ca specificatii, vorbim de o tableta a carei calitate a constructiei pare peste medie. Panoul folosit este de tip IPS Full HD si afiseaza o imagine de inalta definitie pe o diagonala de 10.1 inci. Camera principala se vehiculeaza a fi de 6,7 megapixeli cu optica Carl Zeiss. Pentru personalizarea experientei de utilizare, cei de la Nokia vor preinstala mai multe aplicatii proprietare. Va avea aproximativ 590 de grame, in timp ce grosimea in cel mai gros punct se va rezuma la 8,9 milimetri. Nu vor lipsi din lansarea produsului cateva accesorii create in-house, gen o coperta cu tastatura si o baterie suplimentara.

Desi nu suna rau, cea mai mare problema a acestui produs Sirius, indiferent de specificatii si calitate a constructiei, este legata de pretul de 500 dolari. Istoria ne-a aratat ca, pentru a inregistra un succes in aceasta competitie acerba, trebuie sa oferi exact ce ofera Apple (sau Samsung) la un pret mult mai mic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: