07 oct. 2013 | 10:10

Manualul Nexus 5 confirma designul si specificatiile complete

ACTUALITATE
Manualul Nexus 5 confirma designul si specificatiile complete

Nexus 4 nu mai este de mult in varful piramidei dispozitivelor cu Android, motiv pentru care gigantul lucreaza atent si cu entuziasm la .

Google LG Nexus 5 manual

Dupa noile iPhone-uri, noul Galaxy Note III si alte cateva terminale lansate in ultima perioada, vechile aparate din seria Nexus au fost date uitarii, pana acum. Noul cu doar cateva saptamani inainte de a fi lansat oficial, daca se confirma zvonurile. Daca toate postarile facute in ultimele saptamani pe marginea acestui produs nu au fost suficiente, se pare ca cei de la Google au scapat noi informatii pe internet legate de modelul actualizat de Nexus al companiei fondate si conduse de Larry Parge.

Un manual ce pare de service a ajuns pe internet pentru a ne dezvalui noi elemente care tin de designul si configuratia hardware a aparatului. Desi nu suntem 100% siguri ca este vorba de un document autentic, este putin probabil  ca cineva sa fi facut o gluma atat de elaborata.

Daca respectivul fisier este adevarat, acum aflam ca Nexus 5 va fi un aparat ascuns in spatele unui panou de 4,95 inci Full HD 1080p. De performanta va fi responsabila o combinatie dintre un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,3GHz si 2GB de memorie RAM. Bateria interna va fi de 2300 mAh, iar memoria interna de 32GB va fi suficienta pentru cele mai multe scenarii. Camera principala, desi este foarte probabil sa incorporeze o tehnologie spectaculoasa, momentan stim doar ca are 8 megapixeli, in timp ce cea secundara se rezuma la 1,3 megapixeli. In rest, mai include NFC, wireless charging si o colectie de senzori care intre timp au devenit omniprezenti: accelerometru, giroscop, busola, senzor de lumina ambiantala si presiune.

E bine sa avem un anumit grad de reticenta cand vedem astfel de  documente, totusi, din punctul meu de vedere, nu face decat sa reconfirme o parte din ceea ce stiam deja.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele