Noul Nexus 5 primeste specificatii complete ipotetice

Noul Nexus 5 primeste specificatii complete ipotetice

Dupa mai multe bucati de informatii referitoare la noul , astazi aflam specificatiile complete ale viitorului aparat dintr-un log.

LG Google nexus 5

Google ne pregateste un nou Nexus. Realizat tot in colaborare cu LG, ca si noul smartphone ar trebui sa vada lumina reflectoarelor incepand cu data de 14 octombrie. Pana atunci, ne mai delectam cu niste zvonuri.

Cele mai noi informatii referitoare la noul terminal vin de la AndroidWorld, un site cu un istoric destul de bun la capitolul speculatii devenite realitate. De aceasta data, pe langa imaginea de mai sus ce pare veridica, aflam un set de specificati tehnice complete. Practic, ar trebui sa ne asteptam la un smartphone cu un ecran de 5 inci Full HD construit in jurul unei combinatii dintre un Qualcomm Snapdragon 800 si a 2GB de memorie RAM. Desi aceste elemente au devenit standard piata in ultima perioada, cand vine vorba de Androide high-end, interesant este altceva.

Din ce in ce mai mult producatori au facut saltul la un senzor de 13 megapixeli, insa Google se pare ca va ramane la 8 cand vine vorba de Nexus 5. Camera secundara va fi de 1,2 megapixeli. Conectica va include WiFi N, Bluetooth 4.0, NFC, GPS, iar bateria va fi de 2300 mAh. Cel mai nou sistem de operare al gigantului din Mountain View, Android 4.4 KitKat, va fi preinstalat pe cei 16 GB de memorie interna.

Avand in vedere ca mai avem de asteptat mai putin de doua saptamani pana la lansarea oficiala, sunt curios sa vad daca zvonurile vor fi confirmate sau infirmate de oficiali.

Citește și: