Nexus 5 ar putea fi numit „Nexus 4 editia 2013”

Nexus 5 ar putea fi numit Nexus 4 editia 2013

Urmatorul model de smartphone Google, care a fost denumit Nexus 5 ar putea intra pe piata cu numele de nexus 4 editia 2013.

Google Nexus 4

Ideea pare sa fie destul de plauzibila, avand in vedere ca noul Nexus 7 care si-a pastrat denumirea primind aceeasi notatie la sfarsit. Aceeasi regula este asteptata si pentru tableta de 10 inci, pentru care Google intentioneze sa scoata un update tot acum, la sfarsitul acestei luni.

Notatia a fost vazuta si pe asa-zisele imagini „scapate” pe internet, care aratau cateva din functiile noului Android KitKat 4.4 – una din imagini arata numele de Nexus 4. Chiar daca modificarile aduse dispozitivului vor fi semnificative, pentru Google nu par sa fie atat de mari incat sa justifice o noua serie de dispozitive.

Daca ne uitam la numele de cod al dispozitivului, Nexus One s-a numit Passion, Nexus S se numea Frizz, Galaxy nexus purta numele de Magura, Nexus 4 era denumit Mako, iar dispozitivul din imagine poarte numele de cod HammerHead. Legat de acesta, nu se stie insa mai nimic, doar ca apartine urmatoarei generatii de dispozitive Google.

Mutarea pare interesanta si ofera ceva similaritati cu modul in care isi lanseaza Apple produsele. Acest Nexus 4 2013 pare sa reprezinte „S”-ul seriei Nexus.

Nexus 4 Nexus 5

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: