05 oct. 2022 | 15:01

Obiectele pe care să nu le ții niciodată în sufragerie. Aduc mult ghinion în casa ta

Diverse
Obiectele pe care să nu le ții niciodată în sufragerie. Aduc mult ghinion în casa ta
Regula Feng Shui spune că o cameră de zi aranjată cum trebuie atrage abundența și prosperitatea în casa ta.

Obiectele pe care să nu le ții niciodată în sufragerie! Regula Feng Shui spune că o cameră de zi aranjată cum trebuie atrage abundența și prosperitatea în casa ta. Sufrageria, sau camera de zi este unul dintre cele mai importante spații din casă. Este încăperea în care petreceți mult timp cu familia, vă primiți prietenii și întrețineți relații. Prin urmare, este important să aveți un spațiu plin de viață, pozitiv și echilibrat. Micile sfaturi Feng Shui pentru camera de zi vă vor ajuta să faceți spațiul mai bun pentru toți cei care locuiesc în casă. Așadar, dacă vrei să inviți abundența, prosperitatea, fericirea și norocul în casa ta, fă aceste schimbări în sufrageria ta, te poate ajuta. Iată câteva sfaturi ușoare pe care le puteți folosi pentru început. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Regula Feng Shui și obiectele pe care să nu le ții niciodată în sufragerie

Pentru cei care nu sunt familiarizați, Feng shui este arta de a aranja obiectele dintr-o cameră pentru a maximiza fluxul de energie bună. Conform acestui concept străvechi chinezesc, vă puteți îmbunătăți aranjamentele spațiale pentru a fi mai în ton cu natura.

Acest gen de aranjament vă poate spori energia, vă poate inspira plăcere și chiar vă poate aduce puțin noroc. De aceea, de generații întregi, proprietarii de locuințe au folosit feng shui ca ghid pentru planificarea și decorarea caselor lor.

Dar aveți grijă, este destul de ușor să vă întrerupeți chi-ul, iar atunci când o faceți, lucrurile pot merge groaznic de prost. Drept urmare, trebuie să iei în considerare obiectele pe care să nu le ții niciodată în sufragerie. Să aruncăm o privire asupra unor obiecte care, conform feng shui, nu ar trebui să fie păstrate în casă.

Ceasurile sparte sau oprite fac parte din obiectele pe care să nu le ții niciodată în sufragerie

Feng shui spune că nu ar trebui să păstrezi lucruri stricate în casă, deoarece acestea sunt un semn de dezordine interioară și exterioară care nu are ce căuta în viața ta.

Un ceas vechi stricat, în special, poate fi un semn teribil de rău augur. Potrivit Feng shui, dispozitivele de măsurare a timpului ar trebui să fie întotdeauna în stare de funcționare, altfel, riști să fii prins într-o rutină și să nu avansezi în viața ta.

Dacă un ceas vechi stricat sună brusc, se crede că moartea este pe drum pentru familia ta. Un alt caz este un ceas care nu mai funcționează pentru că bateriile s-au terminat.

Este un obiect care nu trebuie să existe. Un ceas care ticăie semnifică mișcare și fluxul de energie. Atunci când ceasul este oprit, energia devine stagnantă. Fiți atenți la aceste amenințări ascunse în casa dumneavoastră pe care nu trebuie să le ignorați niciodată.

Îndepărtați operele de artă cu mesaje greșite

Arta este o expresie a ceea ce suntem sau a ceea ce ne dorim. De aceea, este important să fii strategică în ceea ce privește ceea ce expui.

Dacă vrei să creezi o familie, de exemplu, ia în considerare imagini cu copii sau grupuri de oameni în ele. O altă idee importantă este să alegeți obiecte care să contribuie la vitalitatea generală a locului.

Fiți atenți la orice lucru care vă face să vă simțiți bine sau vă înveselește. Evitați să aduceți în casă obiecte de artă triste, cum ar fi imagini cu bătălii sau furtuni, deoarece acestea aduc energie negativă.

De exemplu, un tablou care înfățișează o navă care se scufundă nu ar trebui să fie niciodată expus în casă. Un vas care se scufundă simbolizează deteriorarea legăturilor familiale.

Așadar, dacă aveți una, scăpați de ea cât mai curând posibil. În plus, arta cu tematică de apă nu ar trebui expusă deasupra patului, deoarece creează senzația de anxietate, de a încerca mereu să scoți nasul la suprafață sau de a te simți inconfortabil sau copleșit.

Oglinzile amplasate necorespunzător sunt obiectele pe care să nu le ții niciodată în sufragerie

O oglindă ar trebui să fie plasată lângă ușa pe care o folosești cel mai des, potrivit Feng shui. Intrarea din în casă este legătura ta cu lumea exterioară, iar instalarea unei oglinzi chiar vizavi de ușă riscă să elimine energia pozitivă.

Scopul unei oglinzi este de a reflecta energia bună, astfel că plasarea uneia în această locație va îndepărta energia pozitivă care încearcă să intre în casa ta. În schimb, amplasați oglinda în lateral sau pe un perete îndepărtat.

Vezi și: 5 obiecte care aduc ghinion, conform Feng Shui. Trebuie să scapi imediat de ele, dacă le ai în casă

Obiectele ascuțite ar trebui să dispară

Obiectele ascuțite perturbă echilibrul de energie pe care Feng Shui încearcă să îl creeze. Ca urmare, este de preferat să evitați să le obțineți.

Coarnele de animale, lamele expuse, candelabrele cu țepi, lucrurile proeminente, paturile cu platformă cu margini ascuțite, mobilierul aranjat în așa fel încât să te lovești continuu de degetul de la picior sau de coapsă, obiectele grele de deasupra patului sau a canapelei și colțurile goale sunt doar câteva exemple.

Când vine vorba de mobilier, formele rotunde sau ovale sunt cele mai bune. În feng shui, colțurile din casă trebuie să fie acoperite, așa că puneți un obiect, o piesă de mobilier sau o plantă în fața lor pentru a le masca energia tăioasă.

Dacă aveți o masă pătrată sau dreptunghiulară în sufragerie, de exemplu, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să o acoperiți cu o față de masă. În acest fel, vârfurile așa-numitelor săgeți otrăvite nu vor putea să se îndrepte spre chakrele tale.

Păstrați intrarea liberă în casă

Pantofii, jachetele, bagajele, rucsacurile, echipamentul sportiv al copiilor, lista poate continua la nesfârșit, dar de ce să vă deranjăm?

Știți, toate obiectele care au tendința de a se îngrămădi lângă intrarea principală. Cu toate acestea, curățarea acesteia este necesară dacă vrei să ai energie pozitivă în casa ta.

Așezarea obiectelor de la intrare într-un dulap de accent poate ajuta fluxul de energie, ceea ce poate avea un efect pozitiv asupra veniturilor și relațiilor tale. Nu numai că va păstra totul la locul lui, dar va arăta și frumos în casa ta.

Îndepărtați dezordinea pentru a avea parte de energii pozitive

Îndepărtarea obiectelor inutile este o necesitate pentru vibrații pozitive. Qi-ul tău va rămâne blocat într-un spațiu dezordonat, iar fluxul de energie va fi blocat.

Scăpând de lucrurile de care nu ai nevoie, îți vei revitaliza și îmbunătăți casa fără să cunoști măcar liniile directoare feng shui. Experții vă pot ajuta cu proiecte mari, precum și cu orice puncte moarte pe care le puteți avea.

Vezi și: Feng Shui. Cum atragi echilibrul și armonia în casa ta ca să o duci mai bine

Reparați orice lucru stricat. Riscați acumulare de energii negative în casă

Când vine vorba de feng shui, lucrurile deteriorate sunt rele, dar cele stricate sunt mult mai rele. Obiectele sparte sunt sinonime cu a fi falit și a avea mai puțină vitalitate financiară.

Simplul fapt că un lucru este stricat nu înseamnă că trebuie aruncat, ci mai degrabă trebuie reparat cât mai curând posibil. Dacă te uiți la un obiect stricat în fiecare zi, vei începe să simți că ești stricat sau că nu poți fi reparat.

Concluzie

Acum că știi care sunt obiectele pe care să nu le ții niciodată în sufragerie, conform regulilor Feng Shui, vei știi cum să-ți aranjezi spațiul de locuit din întreaga casă, nu numai din sufragerie. Așa că, treci la treabă, și așa vei avea parte doar de energiile pozitive.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro