Obiectele pe care să nu le ai niciodată sub pat. Aduc energiile negative în dormitor

Obiectele pe care să nu le ai niciodată sub pat. Aduc energiile negative în dormitor
Obiectele pe care sa nu le ai niciodata sub pat. Aduc energiile negative in dormitor

Cei care cred în arta veche a Feng Shui-ului știu că trebuie respectate anumite reguli, pentru ca armonia, liniștea, pacea și belșugul să domnească în viața lor. Iată care sunt obiectele ce ar trebui să dispară de la tine din dormitor, dacă vrei să scapi de energiile negative.

Ce obiecte îți aduc ghinion, dacă le ții sub pat

Potrivit specialiștilor, o treime de viață ne-o petrecem odihnindu-ne în pat, motiv pentru care este foarte important ca dormitorul unde dormim să reprezinte o oază de relaxare pentru orice persoană.

Pentru a atrage energiile pozitive și a scăpa de ghinion și vibrațiile negative, experții în Feng Shui au alcătuit o listă cu obiecte ce nu trebuie să se regăsească la tine în casă, în special în camera unde ar trebui să ai parte de cel mai dulce somn. Specialiștii te sfătuiesc să elimini aceste lucruri de sub pat.

Fotografii cu un fost partener de viață

Obiectele ce reflectă un trecut dureros, precum pozele în care te afli în brațele unui fost partener care te-a trădat sau lucruri materiale pe care le-ai primit cadou de la el pot avea o încărcătură emoțională extrem de ridicată.

Din acest motiv, este indicat să te descotorosești de orice lucru nu îți mai aduce bucurie. Este important să-ți trăiești viața după bunul plac și să te concentrezi pe acele lucruri care te fac fericit, iar trecutul trebuie să rămână acolo unde îi este locul.

Haine vechi sau rupte

Din moment ce nu mai porți anumite articole vestimentare, cel mai indicat ar fi să renunți la ele definitiv. Hainele rupte, peticite sau învechite atrag energiile negative, motiv pentru care nu ar trebui să le mai ții la tine în casă.

Plante sau flori ofilite

Deși multe persoane preferă să țină trandafirii în vază, mult timp după ce florile s-au ofilit, pentru a presa petalele, practicanții de Feng Shui îți recomandă să renunți la acest obicei, deoarece plantele moarte atrag virbații negative în casă.

Oglinzi sparte

Cei care sunt superstițioși te vor sfătui să scapi, deîndată, de orice oglindă spartă sau geam ciobit pe care le-ai avea în casă, pentru a scăpa de energiile negative.