5 obiecte care aduc ghinion, conform Feng Shui. Trebuie să scapi imediat de ele, dacă le ai în casă

5 obiecte care aduc ghinion, conform Feng Shui. Trebuie să scapi imediat de ele, dacă le ai în casă
4 obiecte care aduc ghinion, conform feng-shui. Trebuie sa scapi imediat de ele, daca le ai in casa

Încă din vremuri străvechi, asiaticii credeau cu tărie în păstrarea armoniei în interiorul căminului. De aceea, de mai bine de o mie de ani, aceștia s-au ghidat după regulile artei Feng Shui pentru a avea parte de liniște deplină, pace permanentă și o stare de bine, care să le aducă mult noroc. Care sunt obiectele care ar atrage ghinionul în casă, potrivit Feng Shui.

Top 5 obiecte care atrag ghinionul în casă

Pe lângă vazele sparte, scările din mijlocul casei sau oglinzile și sticla care se fac cioburi, specialiștii Feng Shui sunt de părere că anumite obiecte trebuie să dispară din case și apartamente, pentru a atrage norocul de partea noastră.

Cactus

Deși florile de cactus sunt frumoase, iar această plantă este ușor de întreținut, iată că specialiștii Feng Shui spun că orice floare cu spini aduce ghinion în cămin. Ideal ar fi să nu ții cactusul în interiorul camerelor, ci mai degrabă în grădină, în aer liber.

Mătură veche

Potrivit legendelor vechi, măturile vechi atrag nenorocul și problemele într-o casă, motiv pentru care acestea trebuie aruncate la gunoi. De asemenea, se spune că trebuie să arunci din casă electrocasnicele care sunt vechi și ponosite.

Pereții vopsiți în culoarea verde

Oricât de frumos ar fi verdele, considerată culoarea naturii, a vieții și energiei, experții în arta Feng Shui nu te sfătuiesc să îți pictezi pereții casei în această culoare, pentru a nu atrage ghinionul de partea ta.

Pe vremuri, culoarea Verde de Paris, folosită la colorarea jucăriilor, a mobilierului și a pereților a fost interzisă, după ce specialiștii au descoperit că această substanță conținea urme de arsenic și putea produce gaz arsin otrăvitor.

Flori albe și roșii într-o vază

Cui nu-i plac florile? Sunt extrem de plăcute ochiului, viu colorate, parfumate și dau un plus de eleganță oricărei încăperi pe a cărei masă tronează.

Cu toate acestea, superstițioșii din vremea victoriană, mai exact cei de la sfârșitul secolului al XIX-lea erau de părere că florile albe și roșii puse în aceeași vază anunță moartea cuiva din casă, motiv pentru care au renunțat la acest aranjament.

Oglinzi și geamuri sparte

Una dintre cele mai populare superstiții ale omenirii spune că vei avea parte de șapte ani de ghinion, dacă vei sparge oglinzile sau geamurile din casă. Conform stilului Feng Shui, o oglindă orientată spre pat poate duce la probleme în relația cu partenerul de viață.