Secretele feng shui pe care ușa casei tale le ascund. Ce trebuie să ai pe ea, neapărat

Secretele feng shui pe care ușa casei tale le ascund. Ce trebuie să ai pe ea, neapărat
Secrete feng shui despre casa ta. La ce trebuie să fii atent la ușa locuinței?

Casa ta spune multe despre tine și îți aduce sau nu o stare de bine în funcție de multe detalii la care oricine ar trebui să fie atent. Ce trebuie neapărat să ai în locuința ta? Există câteva secrete feng shui chiar din dreptul ușii tale.

Secrete feng shui pentru casa ta

Mulți oameni se străduiesc foarte mult ca locuința lor să fie perfectă pentru ei. Contează foarte mult spațiul în care te retragi acasă după o zi grea ori în care îți faci planurile pentru zi de zi. Unii dintre cei care sunt atenți la aceste detalii au grijă la regulile feng shui în special din dreptul ușii.

Intrarea într-o casă este foarte importantă. În vechile credințe orietale ușa este una din porțile prin care intră norocul în viață. Ea este încărcată cu numeroase simboluri și pilde, superstiții și credințe mistice.

Ușa semnifică în orice cultură mai mult decât o simplă intrare, ci un drum spre liniște și interiorul tău pentru că toată energia ta este emanată în camerele din casă. Regulile feng shui arată că ușa și scobitura ei trebuie pe cât se poate să fie de lată la fel cum ochii tăi se deschid dimineața pentru a se bucura de toate oportunitățile.

Zidul unde se află aceasta trebuie să fie și el luminos și orientat către răsărit sau către sud. În fața ușii nu trebuie să fie stâlpi, copaci groși sau alte construcții ori obstacole care te pot împiedica să privești bine tot ansamblul.

Ce nu trebuie să faci?

E foarte important ca nimeni să nu construiască o casă cu intrarea blocată sau umbrită de alte obiecte înalte. Dacă ai o locuință cu două intrări ușa din față nu trebuie aliniată cu ușa din spate.

De asemenea, ea nu trebuie nici să fie față în față cu ușa casei vecinului. E bine să plantezi flori colorate în apropierea ușii pentru că ele îmbunătățesc starea celui care te vizitează, astfel că nu există posibilitatea de ceartă sau discuții în contradictoriu cu acesta.

Specialiștii recomandă să pui un clopoțel la ușă ca să fii sigur că în casa ta nu vor intra spiritele rele. Ghivecele cu flori aduc prosperitate și atrag înțelegere și armonie în familie.

De asemenea, trebuie să știi că atunci când stai la masă trebuie să ai grijă să închizi ușa casei pentru a închide și gura bârfitorilor. Dacă îți prinzi degetele sau alt obiect în timp ce închizi ușa, află că te așteaptă o schimbare mare sau ceva total ieșit din zona ta de confort.

Urmăriți Playtech.ro și pe