01 mart. 2020 | 17:15

Fanii sunt în extaz! Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rusu, au dat acum vestea cea mare

Monden
Fanii sunt în extaz! Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rusu, au dat acum vestea cea mare
Fanii sunt în extaz! Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rusu, au dat acum vestea cea mare

Vlăduța Lupău este noul fenomen de pe Youtube. Tânăra interpretă de muzică populară a atins succesul cu piesele și timbrul său, adunând pe site-ul Web milioane de vizualizări la videoclipurile sale.

Fanii sunt în extaz

După ce a trecut printr-un scandal în care a fost acuzată că și-ar fi înșelat soțul cu unul din colegii de trupă, se pare că acum lucrurile merg bine în familia Lupău – Rusu. Pe 14 februarie, într-o postare pe facebook, Vlăduța Lupău apare alături de soțul ei Adi Rusu, cu un carton pe care scrie data de 30.04.2020. Fanii au înțeles imediat despre ce este vorba. Vlăduța Lupău trece printr-o perioadă extrem de frumosă. Aceasta se poate bucura de reușită atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Acum, fanii au putut vedea cum își demonstrează iubirea față de cel care a dus-o la altar. De ziua ta, eu îți ofer dragostea ♾ DRAGOSTEA! ❤️La mulți ani iubitule!, a fost mesajul artistei pentru soțul ei.  Deși recent implicată într-un scandal de zile mari în care a fost acuzată de lucruri grave, Vlăduța Lupău are zâmbetul pe buze. Artista a reușit să ajungă extrem de repede în top, deși era lansată de extrem de puțin timp. Cântăreața de muzică populară este o senzație a YouTube-ului și a devenit extrem de plăcută de către public.

Fanii sunt în extaz! Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rusu, au dat acum vestea cea mare

Fanii sunt în extaz! Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rusu, au dat acum vestea cea mare

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rusu, au dat acum vestea cea mare

Vlăduța Lupău le-a pus la dispoziție fanilor o serie de imagini nemaivăzute de la nunta sa. Deși marea petrecere va fi pe data de 30 aprilie a lui 2020, cununia și o mică ceremonie au avut loc deja. Cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, cântăreața a compus o piesă special pentru povestea lor de dragoste care se numește Clipa fericirii. ”Azi e ziua soțului meu ❤️ Nu avea nevoie de daruri, însă i-am dăruit ceva pentru veșnicie! Totodată am împărțit cu voi, cele mai frumoase imagini dintr-o zi specială pentru noi”a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Facebook.

„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el. Cînd m-a cerut de soție a făcut un scenariu cu poliția. Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât sî fiu chiar surprinsă. El joacă fotbal la CFR Cluj. Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o saă avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta. Îmi place cel mai mult la el că mă iubește”, a povesstit Vlăduța.

Bărbatul cu care s-a căsătorit este unul dintre fiii lui Toma Rus, fost chestionar de poliție și secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Soțul Vlăduței își câștigă o parte din venit din fotbal, fiind în prezent portar de rezervă la CFR Cluj. În anul 2015, fotbalistul s-a ales cu 20 de etape de suspendare după ce a urcat în tribune i a bătut un susținător al echipei adverse alături de Ionuț Rus, fratele său.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
O mare greșeală la examenul auto. Mulți elevi o comit
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
Capital.ro
Miercurea din Săptămâna Luminată, tradiții și superstiții. Ce nu au voie femeile să facă în această zi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro