Câți bani cere, de fapt, Vlăduța Lupău să cânte la o nuntă. Veniturile din Youtube se pare că nu-i ajung!

Câți bani cere, de fapt, Vlăduța Lupău să cânte la o nuntă. Veniturile din Youtube se pare că nu-i ajung!
Cât încasează Vlăduța Lupău să cânte la o nuntă.

Vlăduța Lupău s-a făcut rapid remarcată în industria muzicală din România. În ultima perioadă, melodiile artistei sunt în top trending pe YouTube și sunt ascultate și distribuite de milioane de români.

Cât încasează Vlăduța Lupău să cânte la o nuntă

Vlăduța Lupău este și una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară. Românii o iubesc pentru că promovează o frumusețe naturală, fără a a apela la serviciile medicilor esteticieni. Vedeta cântă de la vârsta de patru ani şi acum, la 27 de ani, videoclipurile ei adună milioane de vizualizări. Nu este doar talentată, ci și ambițioasă și muncitoare, demonstrand asta prin finalizarea studiilor de medicina veterinară. Puțini știu că Vlăduţa Lupău este zootehnist cu diplomă!

În urmă cu scurt timp, Vlăduţa Lupău s-a căsătorit cu goalkeeperul CFR Cluj, Adrian Rus. Soțul ei a devenit faimos mai degrabă datorită scandalurilor în care a fost implicat. În 2015, sportivul s-a ales cu 20 de etape de suspendare după ce a urcat în tribune și a bătut un susținător al echipei advers. În conflict a fost implicat și fratele său, Ionuț Rus. Adrian Rus e unul dintre fiii lui Toma Rus, fostul chestor de poliție, secretar de stat în cadrul MAI. Toma Rus a fost şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj până 2006.

Vlăduţa Lupău strânge milioane de vizualizări pe YouTube

Este una dintre cele mai urmărite cântărețe de pe canalele online. Artista are peste 300.000 de urmăritori pe YouTube și a adunat peste 20 de milioane de vizualizări la videoclipurile sale. Are diverse colaborări muzicale cu mai mulți artiști cunoscuți în România.

Vlăduța Lupău.
Cât încasează Vlăduța Lupău să cânte la o nuntă.

Pe lângă faimoasele videoclipuri publicate online, Vlăduţa Lupău adună sume bune și din aparițiile la evenimente. În general, un cântăreț de muzică populară are un moment artistic de o oră sau două pe eveniment, fie acesta nuntă, botez sau petrecere privată.

Câți bani câștigă Vlăduţa Lupău

Prețul unei formații pentru o nuntă diferă foarte mult de la artist la artist și este influențat de mulți factori. În medie, am aflat că prețurile variază de la 1.000 de euro până la 30.000 de euro. Bineînțeles, prețul variază în funcție de durata evenimentului, locație, experiența artistului. Fiind extrem de populară în ultima perioadă, putem spune că Vlăduţa Lupău încasează 2000 euro dacă cântă 2 ore la un eveniment și 10000 euro dacă cântă noaptă noaptea.

Pe YouTube, lucrurile stau diferit. Creatorii de conținut video sunt plătiți în funcție de numărul de vizionări pe care le face un material. De exemplu, în medie, un clip cu 1.000 de vizualizări generează aproximativ 2,5 dolari. Aproximativ 1,38 dolari merg la YouTuber. Asta înseamnă că va câștiga aproximativ 5 lei dintr-un videoclip care a fost vizionat de 1.000 de persoane. Atunci când Vlăduţa Lupău are un milion de vizualizări la clipurile sale câștigă 300 – 400 de dolari pe lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI