Al doilea bărbat din viața Ginei Pistol. Smiley știe de el și nu pare să fie deranjat

Al doilea bărbat din viața Ginei Pistol. Smiley știe de el și nu pare să fie deranjat
Cine este al doilea barbat din viata Ginei Pistol

În weekendul ce s-a încheiat, Gina Pistol și Smiley și-au creștinat fiica, pe micuța Josephine. Proaspeții părinți i-au avut alături pe ce mai importanți oameni din viața lor, iar cei doi au împărtășit și fotografii de la marele eveniment.

Al doilea bărbat din viața Ginei Pistol

Astfel, Gina Pistol a ținute să îi mulțumească în mod deosebit unei persoane speciale din viața ei, respectiv lui chef Cătălin Scărlătescu. De altfel, pentru o vreme, despre Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu chiar s-a vehiculat că ar avea o relație, dar în realitate, cei doi sunt foarte buni prieteni. În plus, celebrul bucătar a gătit pentru vedetă la botezul fiicei ei, motiv pentru care i-a dedicat și un mesaj special.

„Nu doar pentru că este prietenul meu, însă vreau să-i mulțumesc pentru că am avut cele mai gustoase preparate la grătar. N-o spun numai eu, ci toți cei care au mâncat grătar. Băi, ce-i al lui este al lui! Aaaa, și are o echipă super misto și profi! Cătălin a venit cu grătarele lui, acelea spectaculoase. Niște OZN-uri. Apelați la ei pentru cununii, botezuri, zile de naștere, chiar și despărțiri (treceți mai ușor peste)”, a notat iubita lui Smiley, la Instastory.

Petrecere restrânsă la botezul micuței Josephine

Gina Pistol a mai făcut și alte declarații despre creștinarea fiicei ei. Ea a spus că a fost un moment cu adevărat special, iar în timpul slujbei, ea nu și-a mai putut controla lacrimile.

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a declarat Gina Pistol pentru Antena1.ro. 

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, în natură, iar printre invitați s-au numărat și Andreea Bănică și soțul său, Lucian Mitrea, Ștefania, iubita lui Speak, și multe alte vedete care au respectat decizia părinților de a păstra discreția în ce privește botezul micuței lor, motiv pentru care nu s-au afișat.

Amintim că Josephine Ana Maria s-a născut pe 9 martie 2021, iar la mai bine de trei luni, ea a avut parte de un moment extrem de important în viața sa, creștinarea. Părinții săi au avut grijă ca momentul venirii ei pe lume să fie de asemenea unul discret.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI