Gina Pistol nu se poate dezlipi de micuța Josephine. Iubita lui Smiley dă din casă: ce le-a spus fanilor

Gina Pistol nu se poate dezlipi de micuța Josephine. Iubita lui Smiley dă din casă: ce le-a spus fanilor
Gina Pistol, detalii despre Josephine

Gina Pistol este îndrăgostită până peste cap de micuța ei. Ce le-a spus cunoscuta moderatoare de la ‘Chefi la cuțite’ fanilor? Cum stau lucrurile în familia celor două vedete și ce se întâmplă cu Josephine care a împlinit deja trei luni?

Gina Pistol, detalii despre Josephine

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu trei luni, iar de atunci nu se mai dezlipește de micuța ei, lucru pe care îl poate face și Smiley. Cunoscutul moderator al emisiunii „Românii au talent” s-a bucurat foarte tare de liberul lăsat de pandemie pentru a-și crea o legătură imensă cu fiica sa.

Lipsa spectacolelor și a proiectelor a fost văzută dintr-un alt unghi de către unul din cei mai iubiți artiști de la noi. Iată că fanii l-au văzut în sfârșit și în rolul de tată! În urmă cu trei luni el și Gina Pistol au devenit părinți, motiv pentru care nu mai intră în piele de fericire.

Cei doi fac posibilul să îi fie alături pas cu pas de Josephine care descoperă lumea și prin ochii lor. Universul blondinei se învârte de atunci în jurul micuței, astfel că vedeta nici nu poate sta mult timp fără ea. Norocul acesteia este că a ‘scăpat’ de toate proiectele și nu este nevoită să-și lase fiica prea mult timp singură.

Dar chiar și așa, Gina nu poate să se dezlipească de fetița ei nici pentru a se ocupa ore întregi de activitățile de rutină: „De o oră stăm așa. Aș vrea să: mănânc, beau apă, merg la baie, îmi îndrept spatele, îl las pe Gosha afară … dar mai stau puțin nemișcată că tare-i bine, le-a mărturisit Gina Pistol fanilor ei, în timp ce o ținea la pieptul ei pe micuța Josephine.

Ce se știe despre botezul fetiței?

Botezul fetiței este un eveniment mare pe care fanii celor două vedete abia ateaptă să-l vadă. Din păcate pentru ei, aceștia au susținut deja că ziua specială în care va fi creștinată aceasta rămâne neștiută publicului pentru că doresc intimitate.

Mămica a dezvăluit cine o să fie nașii fetiței lor șicum va arăta totul. Niște prieteni din Timișoara vor fi părinții spirituali ai Josephinei, iar petrecerea va fi una intimă la care vor participa familie și câțiva prieteni apropiați.

„Mi-am revenit cam din a treia zi, primele două nu au fost cele mai uşoare din viaţa mea” Vedeta a povestit pe Instagram cum se descurcă în rolul de mamă, cum face faţă Smiley noii provocări, dar şi cum s-a recuperat după operaţie. „M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulţumesc mult de tot pentru mesaje. (…) Jos pălăria în faţa tuturor mamelor, nu e deloc uşor, mai ales la început. (…) E minunat sentimentul ăsta de mamă, uiţi de tot greul”, a explicat frumoasa blondă. În acelaşi timp, prezentatoarea Asia Express a povestit că imediat după intervenţie s-a confruntat cu ceva dificultăţi. „Fizic, după operaţie mi-am revenit cam din a treia zi, primele două nu au fost cele mai uşoare din viaţa mea, vă spun sincer”, a spus Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI