Speak și Ștefania, gafă colosală la nunta Roxanei Ionescu cu Tinu. Imaginile cu pricina

Speak și Ștefania, gafă colosală la nunta Roxanei Ionescu cu Tinu. Imaginile cu pricina
Speak și Ștefania, gafă colosală la nunta Roxanei Ionescu cu Tinu. Imaginile cu pricina

Vineri, 18 iunie, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios, la aproape doi ani de la cununia civilă. Cei doi își amânase nunta de mai multe ori din cauza pandemiei.

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit astăzi. Te iubesc, soțul meu / Fiecare dintre voi care se bucură pentru fericirea noastră, are un loc cald in inima si familia noastra”, au scris Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu pe Instagram.

Speak și Ștefania, în centrul atenției la nuntă

Fosta ‘Mama Natură’ și Tinu Vidaicu au organizat o petrecere pe cinste, la care au participat persoanele dragi lor. Printre invitați s-au numărat Speak și Ștefania, Giulia Anghelescu cu soțul, Vlad Haidu, dar și Mihai Bendeac.

Pe rețelele de socializare, Speak și Ștefania au postat mai multe imagini de la nunta celor doi, însă fanii au observat că aceștia au gafat teribil. Vestimentația artiștilor a fost total nepotrivită pentru o nuntă. Speak a ales să poarte un tricou și o pereche de pantaloni sport, total neadecvați pentru un eveniment.

Nici logodnica lui, Ștefania, nu s-a lăsat mai prejos! Șatena sexoasă a optat pentru un compleu alb-negru, format dintr-o sacou și o fustă scurtă, iar pe sub sacou a îmbrăcat doar un sutien negru, care i-a lăsat la vedere silueta perfectă.

Roxana Ionescu a pierdut o sarcină

Cei doi au trecut printr-o întâmplare extrem de tristă în urmă cu doi ani, când sarcina pe care vedeta o purta nu a mai evoluat și în a șașea lună, inima bebelușului lor s-a oprit.

Au fost momente extrem de dramatice pentru Roxana și Tinu. Deși au reușit să treacă împreună peste asta, evenimentul tragic i-a marcat pe amândoi.

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât”, declara la un moment dat Roxana Ionescu.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou.

Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu la momentul respectiv pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI