EXCLUSIV Câți bani au făcut Smiley și Gina Pistol la botezul fetiței lor. Deși au avut invitați celebri, o să te mire ce vei afla

EXCLUSIV Câți bani au făcut Smiley și Gina Pistol la botezul fetiței lor. Deși au avut invitați celebri, o să te mire ce vei afla
Dezvăluiri despre botezul micuței Josephine. Ce au primit Gina Pistol și Smiley de la invitați

Bucurie mare pentru Gina Pistol și Smiley! Cei doi și-au botezat minunea, pe micuța Josephine. În timp ce aceștia, așa cum au obișnuit pe toată lumea, au preferat să aibă parte de un eveniment restrâns și discret, s-a aflat ce invitați faimoși au avut alături de ei și cât au câștigat de pe urma petrecerii date în cinstea fiicelor lor.

Detalii despre botezul micuței Josephine. Ce au primit Smiley și Gina Pistol de la invitați

Gina Pistol și Smiley încearcă să își țină copilul departe de ochii curioșilor, dar se bucură nespus de orice schimbare din viața lor adusă de Josephine. Pentru ca botezul micuței să fie sărbătorit așa cum trebuie, cei doi au avut grijă ca invitați de top să le fie alături. Ținând cont că măsurile impuse de autorități în contextul pandemic s-au relaxat, nu este de mirare că toată lumea abia aștepta să se reunească!

Încă de când o minune s-a produs în viața lui Smiley și a Ginei Pistol și au devenit părinți, ei nu se mai dezlipesc de Josephine. La botezul micuței au participat vedete extrem de cunoscute, printre care Speak și Ștefania, Andreea Bănică, Jo și Juno, Jean Gavril, Andreea Savin, Șerban Cazan, Emilian și mulți alții. Chiar dacă persoanele publice au strâns, datorită carierei, mici averi, toată lumea o să fie mirată când o să afle câți bani au făcut la petrecerea fiicei lor cele două vedete.

Vă vom prezenta, în exclusivitate, detalii despre botezul micuței Josephine. Părinții extrem de mândri au organizat evenimentul într-o locație superbă, înconjurată de natură, din București. Modești și cumpătați din fire, Smiley și Gina Pistol au refuzat orice fel de plic cu bani pentru botez, chiar dacă așa se obișnuiește să se procedeze la noi în țară.

Ce au impus Smiley și Gina Pistol pentru botezul fiicei lor. Toată lumea a fost surprinsă

Smiley și Gina le-au spus tuturor încă de la început că vor refuza orice fel de plic ce ar conține vreo sumă de bani pentru că nu își doresc să facă un eveniment unde darul este impus. Totuși, cei doi și-au anunțat invitații să aducă mici atenții pentru Josephine pentru ca fiica lor să se bucure de câteva cadouri de suflet din partea apropiaților părinților săi.

Cât despre petrecere, se pare că invitații s-au distrat enorm. Pentru că în locația amenajată cu bun gust a fost și o piscină, mai multe vedete nu au putut rezista și s-au bălăcit spre seară. Nu este de mirare că Gina și Smiley au ales un loc de lux, dar ascuns, căci aceștia și-au dorit să aibă parte de liniște în timp ce se bucură de o altă etapă din viața lor de cuplu.