25 oct. 2024 | 12:29

Cât de bogat este Selly. Ce avere a strâns până la vârsta de 23 de ani

Diverse
Cât de bogat este Selly. Ce avere a strâns până la vârsta de 23 de ani
Selly a devenit un adevărat fenomen

Andrei Șelaru, cunoscut sub pseudonimul Selly, a devenit un adevărat fenomen pe internet, pe când era elev. Ulterior, alături de colegii de la 5GANG, avea să facă furori în rândul tinerilor. Cunoscut pentru opiniile sale, mai ales cele legat de sistemul educațional, avea să fie invitat la diferite simpozioane pe teme de educație. Dar, în tot acest timp, tânărul avea să facă bani frumoși, iar mulți s-au întrebat cât de bogat este Selly, și ce avere a strâns până la vârsta de 23 de ani.

De 13 ani, Selly face bani frumoși pe Youtube

Pe când avea numai 11 ani, Andrei Șelaru avea să facă cunoștință cu ceea ce înseamnă Youtube, și ce se poate face pe această imensă platformă video.

Cât de bogat este Selly. Ce avere a strâns până la vârsta de 23 de ani

Andrei Șelaru, pe când avea 11 ani

De mai bine de 13 ani, Selly, cum este cunoscut și astăzi, a reușit să-și clădească o adevărată comunitate de urmăritori, iar clipurile sale video să aibă zeci, poate sute de mii de vizualizări.

Odată cu creșterea canalului său, aveau să înceapă să vină și banii, iar numărul de utilizatori care îi urmăresc și azi producțiile se ridică la peste 3,5 milioane de oameni. În toți acești 13 ani tânărul a reușit să publice nu mai puțin de 1,132 de clipuri video.

În 2017, după ani de zile de creșteri pe canalul său de Youtube, apare 5GANG, trupa cu care va scoate câteva piese, extrem de urmărite de majoritatea abonaților.

Mulți se întreabă cât de bogat este Selly

Odată cu apariția și altor platforme, Selly avea să se mute și pe TikTok, iar astăzi are  1,8 milioane de urmăritori, iar pe Instagram a ajuns la 2 milioane de oameni care-i urmăresc postările. Pe Facebook stă ceva mai slab, având doar 353.00 de fani.

Cât de bogat este Selly. Ce avere a strâns până la vârsta de 23 de ani

În ceea ce privește ideea de cât de bogat este Selly, conform celor mai recente date, sumele câștigate din Google AdSense sunt considerabile. Conform unor zvonuri, ar fi ajuns deja la suma de 1 milion de euro.

Dar, conform celor declarate chiar de Andrei Șelaru, banii i-ar fi reinvestit în diferite proiecte, inclusiv un film, alături de colegii de la 5GANG, care reușea să spargă boxoffice-ul românesc.

Ce avere a strâns până la vârsta de 23 de ani

În ultimul an de liceu, terminat la Craiova, Andrei Șelaru lua cu asalt internetul cu declarațiile sale legate de sistemul educațional din România.

Ca urmare a acestei situații, Selly avea să fie protagonistul unei dezbateri publice, difuzate de Prima TV, având-o ca partener de discuții pe fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu.

Dacă ne uităm la ce avere a strâns până la vârsta de 23 de ani, vom constata că doar din canalul de muzică 5GANG câștigurile sunt între 10 și 15 mii de euro, dar aceste câștiguri au ajuns și la 35 de mii de euro, sau cel puțin așa a dat de înțeles tânărul de 23 de ani.

Cât de bogat este Selly. Ce avere a strâns până la vârsta de 23 de ani

Devenit în timp un adevărat fenomen, mai ales în rândul tinerilor din România, Selly și-a câștigat locul în topul celor mai urmăriți creatori de conținut pe Youtube, și se pare că nu se oprește aici.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
O nouă monedă va fi introdusă de BNR! Cât va costa și ce personaj important din istoria României se află pe bani
Click.ro
Putin: Oricare ar fi rezultatul războiului din Ucraina, el trebuie să fie în favoarea Rusiei. „O spun deschis, fără nicio rușine”
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Mititelu Junior și-a schimbat mașina. Culmea, cu una care îi amintește de fosta iubită
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Intră banii direct în contul românilor! Cine va primi minim 500 de lei de la stat
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
CUTREMUR în România! ORAȘUL unde s-a SIMȚIT cel mai PUTERNIC
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro