18 oct. 2024 | 15:44

Ce a declarat Sebastian Stan, după ce a fost jignit fără milă de către Donald Trump. Mesajul actorului român către fostul președinte american

Diverse
Ce a declarat Sebastian Stan, după ce a fost jignit fără milă de către Donald Trump. Mesajul actorului român către fostul președinte american
Sebastian Stan: „Nu este american și nu joacă pentru nicio echipă”

Pe 11 octombrie a.c., a avut loc premierea unui nou biopic care îl are ca personaj principal pe unul din cei mai controversați americani ai ultimelor decenii, Donald Trump. Dar, așa cum relatează presa americană, fostul președinte a avut reacții, cel puțin, dure la adresa actorului cu origini române care îl interpretează. Ulterior, s-a aflat și ce a declarat Sebastian Stan, după ce a fost jignit fără milă de către Donald Trump, iar mesajul actorului român către fostul președinte american a fost unul pe măsură.

Noul biopic „The Apprentice” a avut premiera de gală, și nu stă bine în topuri

În urmă cu 7 zile, la Hollywood, a avut loc premiera filmului „The Apprentice”, regizat de Ali Abbasi, și după un scenariu scris de Gabriel Sherman, cunoscut publicului din România pentru scenariul scris la „Independence Day: Resurgence”, din 2016.

Filmul a intrat în cinematografele din România de astăzi, 18 octombrie, și poate fi văzut și în sălile Cinemaplex, sau Movieplex, din țară, distribuit de CAY Films.

Ce a declarat Sebastian Stan, după ce a fost jignit fără milă de către Donald Trump. Mesajul actorului român către fostul președinte american

De astăzi, 18 octombrie, este în cinematografele din România

Biopicul, conform descrierii oficiale, ne prezintă „Povestea modului în care un tânăr Donald Trump și-a început afacerea imobiliară în New York-ul anilor ’70 și ’80, cu ajutorul infamului avocat Roy Cohn”, iar actorul ales pentru a-l interpreta este Sebastian Stan, actorul cu origini române și cuoscut pentru blockbusterele Marvel.

Un film despre viața timpurie și ascensiunea lui Donald Trump în lumea imobiliară din New York a fost anunțat pentru prima dată în 2018, chiar de jurnalistul Gabriel Sherman, care a acoperit pe larg campania prezidențială a lui Trump din 2016.

Ce a declarat Sebastian Stan, după ce a fost jignit fără milă de către Donald Trump. Mesajul actorului român către fostul președinte american

(foto: „The Apprentice”- 2024)

Deci, înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite de luna viitoare, filmul a stârnit deja multe discuții și discursuri în jurul fostului președinte american. Ulterior s-a aflat și ce a spus Donald Trump și echipa sa despre film după premiera sa la Festivalul de Film de la Cannes din acest an.

Donald Trump a reacționat dur pe marginea filmului „The Apprentice”

După cum era de așteptat și, de altfel, anticipat, Donald Trump nu a luat cu ușurință problema filmului, în ciuda faptului că regizorul Ali Abbasi s-a oferit chiar să îi prezinte filmul lui Trump în privat, înainte de lansarea generală.

În timpul proiecțiilor filmului la Festivalul de Film de la Cannes la începutul acestui an, purtătorul de cuvânt al campaniei lui Trump, Steven Cheung, a emis o declarație conform căreia fostul președinte va intenta un proces „pentru a răspunde afirmațiilor flagrant false ale acestor regizori prefăcuți. Acest gunoi este pură ficțiune care senzaționalizează minciuni care au fost demult demascate”.

Ce a declarat Sebastian Stan, după ce a fost jignit fără milă de către Donald Trump. Mesajul actorului român către fostul președinte american

Maria Bakalova (Ivana Trump) & Sebastian Stan (Donald Trump)

Cu toate acestea, candidatul republican la președinție nu a fost la fel de elocvent în răspunsul său înainte de lansarea filmului în Regatul Unit:

„Un film FALS și CLASIFICAT scris despre mine, numit „The Apprentice” (Au măcar dreptul să folosească acest nume fără aprobare?), sper să explodeze.

Este o treabă ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politic, scoasă chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a încerca să afecteze cea mai mare mișcare politică din istoria țării noastre, „MAKE AMERICA GREAT AGAIN!”. Autorul acestei grămezi de gunoi, Gabe Sherman, un ticălos fără talent, care a fost discreditat de mult timp, știa acest lucru, dar a ales să îl ignore.

Este atât de trist că gunoi uman, precum persoanele implicate în această întreprindere care sperăm să nu aibă succes, sunt lăsate să spună și să facă orice doresc pentru a afecta o Mișcare politică, care este mult mai mare decât oricare dintre noi”, a reacțjonat Donald Trump.

Ce au declarat Sebastian Stan și Gabriel Sherman, după ce au fost jigniți fără milă de către Donald Trump

Românul Sebastian Stan, acum în vârstă de 42 de ani, a luat decizia curajoasă de a-i da viață controversatului afacerist și fost președinte american, și se pare că efectele deciziei sale încep să apară.

După cum scriam anterior, cel pe care-l interpretează în biopic deja a avut o reacție extrem de dură, iar Sebastian Stan s-a simțit lezat de cele declarate, astfel că a decis să ia atitudine.

Ce a declarat Sebastian Stan, după ce a fost jignit fără milă de către Donald Trump. Mesajul actorului român către fostul președinte american

Sebastian Stan (Donald Trump) – „The Apprentice”

Presa americană de senzațional a așteptat cu sufletul la gură reacțiile din partea regizorului, a producătorilor, scenaristului Gabriel Sherman, și chiar din partea actorului Sebastian Stan.

„Am citit tot ce am putut despre Donald Trump și Roy Cohn și despre New York în anii ’70 și ’80. Și apoi am mers să iau interviuri oamenilor care i-au cunoscut pe Donald și Roy în acei ani și le-am cerut mai multe anecdote. Așa că a fost un amestec de cercetare istorică plus propriile mele interviuri.”, a declarat Sherman într-un interviu recent acordat The Hollywood Reporter

Marile controverse au legătură cu scena violului, care se bazează pe o declarație de divorț a Ivanei Trump, pe care aceasta a retras-o ulterior, în 2015, după ce Trump și-a anunțat prima candidatură la președinție.

Mesajul actorului român către fostul președinte american

De cealaltă parte, presa a preluat imediat ceea ce a declarat Sebastian Stan, după ce a fost jignit fără milă de către Donald Trump:

„El a încercat să cenzureze acest film și, în același timp, susține că recunoaște libertatea de exprimare… Nu mă pot gândi la ceva mai ipocrit.

Deci, la sfârșitul zilei, este vorba despre el ca personaj. Uitați de politică și mergeți acolo, folosiți-vă instinctul și întrebați-vă: «Ai încredere în acest om?». Despre asta este vorba în film”, a spus Sebastian Stan despre Donald Trump, pentru The Hollywood Reporter.

Ce a declarat Sebastian Stan, după ce a fost jignit fără milă de către Donald Trump. Mesajul actorului român către fostul președinte american

Sebastian Stan: „Nu este american și nu joacă pentru nicio echipă”

De la premiera sa de la Cannes, filmul „The Apprentice” al lui Ali Abbasi a stârnit controverse. Când a citit prima dată scenariul, scris de Gabriel Sherman și care descrie prietenia lui Trump cu celebrul avocat Roy Cohn, Sebastian Stan a mers până acolo încât a „tăiat numele personajelor”.

„Am avut sentimente foarte puternice în legătură cu asta. Apoi am făcut acest joc cu mine însămi și am putut vedea un pic mai clar după ce am îndepărtat acea pată mare de pe parbriz.

Acolo era o poveste despre cineva care a început într-un anumit fel, avea idei și vise foarte specifice, temeri, nesiguranțe și probleme de familie, iar apoi ceva s-a întâmplat. Omul, pentru mine, a pierdut persoana care era. Această obsesie de a fi tot ce poți fi, de a fi cel mai bun dintre cei mai buni la toate, iar perspectiva unică a lui Ali Abbasi s-a transformat într-un atu.

El (n.r. Trump) nu este american și nu joacă pentru nicio echipă. M-am gândit: Dacă cineva are ceva de spus la care noi nu ne gândim, fiind atât de adânc implicați, probabil că este cineva care nu este din America.”, declara Sebastian Stan, conform Variety.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Iubitul Elenei Udrea, decizie radicală. Cum va fi afectat copilul cuplului
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro