30 sept. 2024 | 18:08

Regula impusă de Adelina Chivu în căsnicia cu Cristi Chivu: “La noi acasă e lege”. Nu a mai spus-o până acum

Monden
Regula impusă de Adelina Chivu în căsnicia cu Cristi Chivu: “La noi acasă e lege”. Nu a mai spus-o până acum
Adelina Chivu revine pe micile ecrane, după 16 ani de absență

Pentru fanii „X Factor”, faptul că Adelina Chivu revine pe micile ecrane, a devenit informația momentului. Vorbim despre o revenire după 16 ani de lipsă, iar fanii au putut afla multe despre vedetă. Printre mărturisirile recente se numără și regula impusă de Adelina Chivu în căsnicia cu Cristi Chivu, regulă pe care nu a mai spus-o până acum.

Adelina Chivu revine pe micile ecrane, după 16 ani de absență

În urmă cu 16 ani, pe când Atena 1 își consolida poziția în media românească, soția celebrului fotbalist Cristian Chivu, Adelina, făcea parte din echipa care punea umărul la acest desiderat.

Ulterior, luând pe mai toată lumea prin surprindere, Adelina Chivu lua decizia de a renunța la cariera sa în televiziune, dedicându-se mariajului ei cu Cristian Chivu, și implicit familiei. Dar, de la acel moment și până astăzi, au trecut mai bine de 16 ani, iar Antena 1 anunță că a dat lovitura.

Regula impusă de Adelina Chivu în căsnicia cu Cristi Chivu “La noi acasă e lege”. Nu a mai spus-o până acum

Într-un comunicat emis de post, confirmat ulterior chiar de vedetă, X Factor va avea un nou prezentator, alături de Mihai Morar, la X Factor, acesta fiind chiar frumoasa parteneră de viață a fostului fotbalist Cristi Chivu:

„După 16 ani în care am stat departe de meseria mea şi m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică şi televiziune din lume.

X Factor combină în cel mai fericit mod două dintre pasiunile mele: poveştile de viaţă ale oamenilor şi muzica, fără de care eu nu pot să trăiesc.

Deşi nu mă gândeam că drumul meu va mai fi sinonim cu televiziunea, iată că niciodată nu poţi să spui niciodată şi că toate femeile se pot întoarce la pasiunile lor chiar şi după o perioadă mai lungă sau mai scurtă în care se dedică familiei.”, anunța Adelina Chivu.

Adelina și Cristi Chivu, o familie frumoasă

După momentul căsătoriei cu celebrul fotbalist, în 2008, frumoasa Adelina Chivu, azi în vârstă de 42 de ani, se dedica cu totul mariajului și familiei.

Astăzi cei doi au ajuns la 16 ani de căsnicie, având și două fete, Natalia şi Anastasia, despre care mama lor declara că „sunt fane absolute ale X Factor şi abia aşteaptă şi ele să vadă versiunea românească”.

Întreaga familie locuiește astăzi la Milano, locul unde de altfel Cristi Chivu își continuă cariera în fotbal, dar acum din postura de antrenor. Cât despre relația celor doi, nu cu multă vreme în urmă frumoasa Adelina Chivu declara:

„Eu nu am vorbit niciodată până acum despre asta. Am renunțat la tot pentru Cristi.

Dar nu îmi pare rău, pentru că el este viața mea. Cristi este viața mea. Sunt obsedată de el, și după atâta timp simt același lucru. Eu sunt sigură că el are cele mai profunde sentimente față de mine. Muză îmi sună ca termen inspirațional. Mi se pare că el a învățat chestii de la mine, dar și eu de la el. Eu am învățat foarte mult despre el.

El este genul care îți arată mai multe decât îți spune. El nu mi-a spus niciodată «dacă nu erai tu să mă…, eu niciodată…», dar îmi arată că mă prețuiește”.

Regula impusă de Adelina Chivu în căsnicia cu Cristi Chivu “La noi acasă e lege”. Nu a mai spus-o până acum

Regula impusă de Adelina Chivu în căsnicia cu Cristi Chivu

Sunt împreună de 16 ani, având un mariaj posibil invidiat de mulți. S-au mutat la Milano, în perioada în care soțul ei era legitimat la celebra echipă Inter Milano, ulterior alegând să rămână aici.

Cu toate astea, s-a aflat recent, invitată fiind la podcastul viitorului coleg de emisiune, Mihai Morar, care este regula impusă de Adelina Chivu în căsnicia cu Cristi Chivu:

„Eu vorbesc foarte mult în limba română. La noi acasă, e lege, nu se vorbeşte altă limbă.

Până şi Ann, bona noastră filipineză, care între timp a devenit parte din familia noastră, pentru că ne este alături de 13 ani, a învăţat limba română, a învăţat să facă ciorbă şi sarmale.

Noi suntem o mică oază românească în Milano!”, a declarat viitoarea prezentatoare X Factor.

Regula impusă de Adelina Chivu în căsnicia cu Cristi Chivu “La noi acasă e lege”. Nu a mai spus-o până acum

Pe lângă Mihai Morar și Adelina Chivu, din postura de prezentatori, noul ezon X Factor  îi va aduce la masa juraților pe Delia, Ștefan Bănică jr., dar și pe noul venit, Marius Moga

O altă nouă prezență este și Puya, la prima sa jurizare de genul acesta, artistul declarând că „Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor”. Deocamdată nu s-a anunțat o dată exactă când va începe al VIII-lea sezon de X Factor, dar  mai mult ca sigur, va fi unul incendiar.

Parteneri
Raluca Moianu a devenit soacră mică. Fiica ei s-a căsătorit. Cine este soțul celebru al tinerei de 19 ani
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Cum arată o casă în care s-a investit 1 milion de euro! Roxana Nemeș și afaceristul Călin Hagima se laudă cu rezultatul! FOTO
Unica.ro
Veste colosală Traian Băsescu. Fratele său l-a anunțat chiar acum
EVZ.ro
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Plata cu cardul. Se pregătesc amenzi usturătoare. NU au voie să refuze
Capital.ro
Ce frumos! Fata celebrei prezentatoare TV s-a căsătorit la 19 ani și e deja însărcinată! Primele imagini de la cununia civilă
Avantaje
FĂRĂ PENSIE de la 1 OCTOMBRIE! CASA de PENSII a spus-o CLAR
Mediaflux
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Il mai știi pe Emiluț, copilul devenit viral pentru că nu voia să meargă la grădiniță? Cum arată acum, la 12 ani
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro