17 iul. 2024 | 19:49

De ce a renunțat, de fapt, Loredana la X Factor. S-a aflat motivul real pentru care a plecat de la Antena 1

Monden
De ce a renunțat, de fapt, Loredana la X Factor. S-a aflat motivul real pentru care a plecat de la Antena 1
De ce a plecat, de fapt, Loredana de la X Factor

Pe lângă plecarea celor trei chefi de la Antena 1 la PRO TV, una dintre veștile cele mai surprinzătoare ale verii 2024 este schimbarea ce a avut loc în cadrul juriului emisiunii X Factor. Noul sezon va debuta în toamna lui 2024, însă cu două noi vedete ce vor ocupa, alături de Delia și Ștefan Bănică, scaunele de la masa juriului. De ce a plecat Loredana Groza, de fapt.

Loredana va juca în serialul ”Mentorii”

Vești incredibile pentru fanii Loredanei Groza. Artista a anunțat, recent, că a părăsit colaborarea cu Antena 1 și, implicit, scaunul de la masa juriului din emisiunea X Factor, alegând să revină la prima ei dragoste, actoria.

Cu toate că, în ultima perioadă, au apărut diverse speculații în presă, potrivit cărora blondina ar fi fost nevoită să părăsească trustul Intact, adevărul este, însă altul.

Din pricina programului său extrem de încărcat din perioada următoare, Loredana Groza a refuzat invitația celor de la Antena 1 de a fi mentor și de a face parte din juriul sezonului ce va debuta, pe micile ecrane, în această toamnă.

Deși echipa ei este câștigătoarea en-titre a show-ului, Loredana a decis că este timpul să-și îndrepte ”aripile artistice” către noi orizonturi.

Mai exact, celebra cântăreață își pregătește concertul aniversar, noul album și filmează pentru proiectul ”Mentorii”, un film de comedie de care este extrem de entuziasmată.

”Chiar daca ultimul sezon XFactor l-am castigat cu echipa mea, cu parere de rau va anunt ca a trebuit sa declin invitatia Antenei 1 de a fi jurat in noul sezon din motive obiective, avand deja alte angajamente simultan cu filmarile show-ului.

Un film de lung-metraj, un nou album si, nu in ultimul rand, concertul meu aniversar Loredana”, și-a anunţat Loredana Groza fanii, într-o postare pe pagina sa oficială de Instagram.

Filmările filmului ”Mentorii” vor începe la 15 august, pelicula urmând să ajungă în cinematografele din toată ţara la începutul anului 2025.

În acest proiect, Loredana joacă rolul Sandrei Senzorial, un influencer de succes, expertă în spiritualitate, care îl va ghida pe Johnny Baltă, rol interpretat de Cătălin Bordea, să găsească calea rapidă în atingerea echilibrului interior.

Vezi și: “Frumoasă ești!” Loredana Groza, senzuală la 54 de ani. Ținuta vedetei i-a lăsat mască pe toți

Puya și Marius Moga, noii jurați de la X Factor

Noul sezon X Factor va debuta în toamna lui cu un nou juriu, format din Delia, Ștefan Bănică, Puya și Marius Moga, cele patru vedete fiind pregătite și nerăbdătoare să descopere cele mai bune voci și cei mai efervescenți viitori artiști ai României.

Delia numără săptămânile până când va începe noul sezon X Factor:

„Abia aştept să pornim în căutarea concurenţilor, să le ascultăm poveştile şi să ne bucurăm împreună de un spectacol cum doar muzica ne poate da. Pentru că muzica e totul, muzica e pasiune, dragoste şi inspiraţie pentru ceilalţi! Şi da, X Factor îţi poate schimba viaţa!”, a declarat artista la Antena 1.

juriul X Factor

juriul X Factor

Vezi și: Schimbări majore în juriul X-Factor. Cine sunt noii jurați care se alătură echipei. Nume surpriză! VIDEO

Puya a mărturisit că a primit invitația cu mândrie și onoare, fiind nerăbdător să facă parte din show-ul de talente muzicale de la Antena 1:

„Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul ăsta.

Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor!”

Digisport.ro
Nu s-a mai abținut după ce bărbatul care i-a fost soț timp de 14 ani a dezvăluit că e homosexual: ”Mă simt folosită! A negat”
Stirile PROTV
Ce spun soldații ruși care au fost luați prizonieri de ucraineni în Kursk: ”N-am putut să opresc tancul cu o pușcă!”
PlaySport
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
ProActual
Cât costă o noapte de cazare la hotelul de lux din Munții Dolomiți unde a stat Ioana Grama. Unii români câștigă atât într-o lună
EVZ.ro
Pedeapsa Simonei Bucura-Oprescu pentru femei. Puține sunt cele ce vor scăpa
Spynews.ro
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
PRO TV
Imaginea pe care o așteptau toți fanii: Andreea Marin în costum de baie! "Wow, ce frumusețe și ce corp!"
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
BZI.ro
Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani
Sport.ro
Nadia Comăneci, mesaj scurt pentru Jordan Chiles, după ce Ana Bărbosu și-a recuperat medalia de bronz
Viva.ro
Ramona Olaru, picanterii din viața intimă: „Nu-mi plac mâinile mici și cârnăciorii. La mine nu se poate sex fără...
Parteneri
Plata cash, imposibilă dacă ai aceste bancnote în portofel! Banii pe care trebuie să îi schimbi de urgență
Redactia.ro
Cine este bărbatul care a dezvirginat-o pe Iulia Vântur: „Am fost şi voi rămâne primul bărbat din cearşaful ei”
Click.ro
Cristina Ich, pozată GOALĂ în pat! Imaginea INDECENTĂ e pe net
Vocea.biz
Maria Covasa, tunată și transformată total după 'Insula Iubirii'. A intrat într-o relație cu ispita Beni la întoarcerea în România
Unica.ro
Ghid pentru bucătărie. Cum să gătești o friptură suculentă în cuptor
EVZ.ro
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Spynews
Statul vrea banii românilor. Românii trebuie să depună în fiecare an acest document
Capital.ro
Ea are 66 de ani, el are 28. După doi ani de zvonuri, îndrăgita artistă a confirmat că formează un cuplu. Sunt îndrăgostiți lulea. Cum au fost surprinși în vacanță?
Avantaje
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Mediaflux
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Spynews.ro
Cea mai simplă metodă de a curăţa ardei copţi. În câteva secunde sunt gata
Realitatea.net
Gabriela Oțil, imagini de senzație la culesul viei. Cu posteriorul la vedere și desculță, soția lui Dani i-a surprins pe fani
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro