27 sept. 2024 | 15:20

Adelina Chivu: “Cristi nu are nicio poveste. Câștigă foarte mulți bani, notorietate, dar multă lume nu știe că nu a avut copilărie, adolescență”

Monden
Adelina Chivu: “Cristi nu are nicio poveste. Câștigă foarte mulți bani, notorietate, dar multă lume nu știe că nu a avut copilărie, adolescență”
Adelina si Cristi Chivu

Adelina Chivu, soția fostului fotbalist Cristi Chivu, a fost recent invitată în podcastul lui Mihai Morar, ”Fain & Simplu”, unde a vorbit despre sacrificiile pe care soțul ei le-a făcut de-a lungul carierei sale sportive. Într-un moment emoționant, ea a subliniat faptul că, în ciuda succesului profesional și a câștigurilor financiare, fostul sportiv a avut o copilărie și o adolescență marcate de sacrificii și renunțări. Bruneta a oferit detalii despre cum au gestionat distanța în timpul căsniciei lor și despre momentele grele prin care au trecut ca familie.

Sacrificiile unei cariere de succes

Adelina Chivu a vorbit deschis despre sacrificiile imense pe care Cristi Chivu le-a făcut pentru a ajunge în vârful carierei sale.

”El (n.r. Cristi Chivu) a fost foarte mult timp plecat. În 17 ani de căsnicie, nouă constant ne-a fost dor unul de celălalt. Doar doi ani a fost mai prezent acasă, când era analist la Sky”, a povestit noua vedetă de la Antena 1 în podcastul lui Mihai Morar.

Adelina Chivu a menționat că fostul căpitan al echipei naționale a României nu a avut o copilărie sau adolescență normale, fiindcă a fost nevoit să își dedice timpul carierei de fotbalist.

”Când ne întâlnim cu gașca noastră și povestim de pe vremuri, el nu are nicio poveste, fiindcă era în cantonament. Nu a fost la bairam la cineva acasă, nu a fost la mare până la 16 ani”, a adăugat ea.

Deși pentru mulți viața unui fotbalist pare plină de glorie și beneficii materiale, bruneta a subliniat că puțini înțeleg adevărata dimensiune a sacrificiilor implicate.

Cum a început relația dintre Adelina și Cristi Chivu

Adelina Chivu a oferit detalii și despre începuturile relației lor. Inițial, ea a fost reticentă în a accepta avansurile lui Cristi. Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori cu diferite ocazii, dar fosta prezentatoare de știri sportive a fost rezervată în ceea ce privește o posibilă relație.

Fostul fotbalist și-a exprimat interesul față de Adelina Chivu prin gesturi discrete, însă ea l-a refuzat de câteva ori înainte de a accepta să iasă împreună. După câteva întâlniri, povestea de dragoste a prins contur rapid, iar trei luni mai târziu, cei doi erau logodiți.

”Cristian m-a cerut în căsătorie după trei luni de relație. Ne întâlnisem de mai multe ori în trecut, dar abia atunci a fost momentul în care ne-am apropiat cu adevărat”, a mărturisit Adelina Chivu.

Citește și Adelina Chivu, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia cu Cristi Chivu: „Eu plâng pentru el, mă supăr”!

Viața de familie și întoarcerea pe micile ecrane

În 2008, Adelina și Cristi Chivu s-au căsătorit, iar la scurt timp s-au mutat împreună în Italia, unde au construit o viață de familie solidă. Cuplul are două fiice – Natalia, în vârstă de 15 ani, și Anastasia, de 13 ani.

În ciuda provocărilor impuse de cariera lui Cristi Chivu, cei doi au reușit să mențină o relație puternică și echilibrată, chiar dacă distanța și programul încărcat au creat momente dificile.

După o pauză de 16 ani de pe micile ecrane, Adelina Chivu a revenit în atenția publicului în calitate de co-prezentatoare a emisiunii ”X Factor”.

Această revenire marchează un nou capitol în cariera sa, demonstrând că, în ciuda sacrificiilor și a perioadelor grele, pasiunea și profesionalismul ei nu au dispărut.

Citește și Anunțul făcut de Adelina Chivu după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu: “Nu am vorbit niciodată până acum”!

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Aici sunt cei mai fericiți oameni din lume. Oricine ar vrea să trăiască în aceasă țară
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro