12 sept. 2024 | 10:35

Adelina Chivu și Mihai Morar vor prezenta X Factor România. Soția lui Cristi Chivu revine la TV după o pauză de 16 ani VIDEO

Emisiuni TV
Adelina Chivu și Mihai Morar vor prezenta X Factor România. Soția lui Cristi Chivu revine la TV după o pauză de 16 ani VIDEO
Adelina Chivu și Mihai Morar vor prezenta X Factor România. Soția lui Cristi Chivu revine la TV după o pauză de 16 ani

Adelina Chivu revine în televiziune, după o pauză de 16 ani. Soția fostului fotbalist a acceptat provocarea din partea Antenei 1 și va prezenta X Factor, alături de Mihai Morar. Ce spune despre noua ipostază în care va apărea.

Mihai Morar și Adelina Chivu sunt prezentatorii X Factor

Au început preselecțiile pentru noul sezon X Factor, care vine cu câteva schimbări radicale. Nu doar componența juriului s-a modificat, ci și prezentatorii. În urmă cu câteva săptămâni, Mihai Morar anunța că el va fi prezentatorul show-ului muzical, însă nu va fi singur. Adelina Chivu, care a stat departe de televiziune în ultimii 16 ani, revine la meseria ei de bază și va prezenta concursul de talente, alături de Morar.

”După 16 ani în care am stat departe de meseria mea şi m-am bucurat de familie, am ales să mă întorc la Antena 1, să prezint împreună cu Mihai cel mai important proiect de muzică şi televiziune din lume. X Factor combină în cel mai fericit mod două dintre pasiunile mele: poveştile de viaţă ale oamenilor şi muzica, fără de care eu nu pot să trăiesc. Deşi nu mă gândeam că drumul meu va mai fi sinonim cu televiziunea, iată că niciodată nu poţi să spui niciodată şi că toate femeile se pot întoarce la pasiunile lor chiar şi după o perioadă mai lungă sau mai scurtă în care se dedică familiei.

Natalia şi Anastasia, fetele mele, sunt fane absolute ale X Factor şi abia aşteaptă şi ele să vadă versiunea românească. Sunt fericită să revin într-o echipă cu oameni care au atât de multă experienţă în muzică şi televiziune, alături de concurenţi talentaţi, care abia aşteaptă să fie descoperiţi şi în faţa unui public care iubeşte spectacolul!”, a spus Adelina Chivu, pentru Antena 1.

Adelina Chivu și Mihai Morar vor prezenta X Factor România. Soția lui Cristi Chivu revine la TV după o pauză de 16 ani

Adelina Chivu va prezenta X Factor

Ce spune Mihai Morar despre noua formulă X Factor

Mihai Morar a fost jurat în primul sezon de X Factor, iar acum va reveni în emisiune, în calitate de prezentator. A fost mentorul lui Andrei Leonte, primul câștigător de X Factor România, astfel că proiectul nu îi este deloc străin. Gazda matinalului de la Radio ZU spune că abia așteaptă să înceapă filmările și să aducă emoția concurenților în casele românilor.

”Bine ai revenit după 16 ani, Adelina Chivu ! Bucuros că prezentăm împreună noul X Factor Romania . Cred că avem multe în comun: născuți cam în același timp, aceeași copilărie, aceeași pasiune pentru jurnalism încă de mici, am venit cam în același timp să cucerim Bucureștiul, foști colegi de Antenă, am știut să facem doar fete (iar asta e o știință) și multe piese în comun în playlist-urile personale… Iar din toamna asta ne va lega și X FACTOR. Bine că te-ai întors. E treabă bună și multă aici!”, a scris Mihai Morar, pe Facebook.

”Sunt încântat să prezint noul X Factor alături de Adelina şi vă promitem că împreună vom aduce emoţia şi poveştile extraordinare ale concurenţilor în casele telespectatorilor. Noi ne cunoaştem de ani buni, am fost colegi în Antena, încă de la începuturile noastre, aşa că putem vorbi deja din categoria ‘pe vremea noastră’”, a mai spus Morar.

Echipa X Factor a pornit în căutarea celor mai bune voci pentru acest sezon, iar preselecțiile în țară sunt în plină desfășurare. Florin Ristei va fi producător muzical în noul sezon, iar la masa juriului vor sta Delia, Ștefan Bănică Jr., Puya și Marius Moga.

Parteneri
Tragedie în Familia Regală a României. Dumnezeu sa-l odihnească! Un om fermecator, generos si ...
Redactia.ro
Ce spune Pepe despre înlăturarea Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”: „Și eu am făcut parte din multe proiecte și am dispărut din ele”
Click.ro
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe OnlyFans. Cum pozează vedeta pe site-ul pentru adulți. Imagini necenzurate / FOTO
Unica.ro
Putin scoate armele nucleare. Putem ]ncepe
EVZ.ro
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews
Ordinul vine direct de la Comisia Europeană. Noile zone în care va fi interzis fumatul
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Mediaflux
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro