LG si-a lansat noua serie Cinema 3D Smart TV

LG si-a lansat noua serie Cinema 3D Smart TV

LG Cinema 3D Smart TV

Ieri seara a avut loc lansarea oficiala a noii serii LG Cinema 3D Smart TV, eveniment la care am fost prezenti si am probat o parte din noile functii ale televizoarelor inteligente.

Ce aduce in plus seria din 2012 a Smart TV-urilor LG? Interesant este faptul ca, pe langa imbunatatirile de ordin hardware, noua serie vine cu modificari majore in ceea ce priveste software-ul, aplicatiile oferite pentru fiecare regiune in parte si modurile multiple de customizare a meniurilor.

La o prima vedere, design-ul a cunoscut imbunatatiri majore fata de seria precendenta, iar acum televizoarele se pot lauda cu rame de doar 3mm care imbunatatesc atat experienta de vizionare, cat si aspectul general pe masuta din sufragerie.

Lansare LG

Noul varf de gama este regasit sub denumirea de LG Cinema 3D Smart TV – LM960V si beneficiaza de ultimele tehnologii dezvoltate de producatorul coreean. Astfel, flagship-ul LG se poate mandri cu un ecran IPS cu tehnologie de iluminare Nano Full LED. Practic, pe langa panoul complet de LED-uri este utilizat si un Nano Film pentru o repartizare cat mai uniforma a luminii care duce la un nivel imbunatatit al contrastului si un backlight bleeding cat mai scazut. Tot la capitolul hardware amintim un procesor dual-core la 1,5 GHz, o memorie RAM de 1GB si o memorie interna de 2GB.

O functie extrem de utila, mai ales pentru gameri, este 3D Dual Play, care impreuna cu ochelarii speciali ofera pe acelasi ecran doua imagini diferite fiecarui jucator, dar in format Full 3D. Cu alte cuvinte nu mai trebuie sa ne inghesuim privirea pe cate jumatate de ecran atunci cand jucam la dublu. Alte noutati ar fi: sunetul de tip 3D Zooming, Social Center (agregator pentru retelele sociale) sau functia Smart Share Plus (share-uirea wireless de continut multimedia).

LG Dual Play

Ramane sa vedem cat de receptivi vor fi utilizatorii la imbunatatirile aduse gamei Smart TV si mai ales in ce masura vor alege sa faca trecerea catre televizoarele inteligente.

In momentul de fata, doritorii pot achizitiona noile televizoare LG Cinema 3D Smart la preturi ce pornesc de la 3500 de lei si pot ajunge pana la 12.000 de lei pentru varful de gama in varianta de 55 de inci.

Citește și: