Noua generatie de Smart TV-uri Samsung la IFA

Noua generatie de Smart TV-uri Samsung la IFA

Cu ocazia expozitiei IFA, Samsung Electronics prezinta noua serie de televizoare Smart, printre care si mult asteptatul televizor ES9500 cu panou OLED de 55 inci, precum si modelul premium ES9000 cu panou LED de 75 inci.

Samsung ES9000

Samsung ES9500 OLED TV este prezentat pentru prima data in Europa si se lauda cu una dintre cele mai bogate experiente de vizualizare pentru utilizatori, datorita ratei de contrast nelimitate, culorilor mai vii si timpului de raspuns mai rapid. Tehnologia OLED permite tranziția intre mai multe nuante de negru, permitand raportului nelimitat de constrast sa evidentieze detalii unice ale umbrelor, formelor si culorilor discrete, chiar si in secventele cu iluminare scazuta. De asemenea, pentru ca panoul nu necesita o sursa separata de lumina, timpii de raspuns ai noului ES9500 sunt foarte mici, acest lucru fiind evident in scene de actiune extrem de fluide si o experienta 3D cat mai realista.

Samsung ES9500

Noul Samsung OLED TV este echipat cu tehnologia Samsung Multi View, care permite vizualizarea a doua canale diferite în acelasi timp in full screen, cu posibilitatea de a auzi fiecare program separat cu ajutorul ochelarilor Samsung Multi View 3D ce incorporeaza si cate o pereche de casti.

De cealalta parte, Smart TV-ul ES9000 LED de 75 inci imbina design-ul futurist si performanta extrema pentru a oferi o experienta de vizionare interactiva si niste imagini deosebite.

ES9000 Camera

Atat modelul ES9500 OLED, cat si modelul ES9000 LED beneficiaza de Smart Interaction, Smart Content si Smart Evolution – functii introduse pe varful de gama al Smart TV-urilor Samsung inca de la începutul acestui an.

Asteptam momentul in care ne vom putea juca cu noile minunatii si la noi in redactie, dar pana atunci urmeaza sa vedem in cat timp cele doua noi modele isi vor face aparitia si in Romania si mai ales la ce preturi.