27 apr. 2024 | 07:27

Trupa Samael concertează în România: Cât costă biletele, de unde le cumperi

ACTUALITATE
Trupa Samael concertează în România: Cât costă biletele, de unde le cumperi

Samael revine în România în data de 12 decembrie 2024, pentru un spectacol special la clubul Quantic din București, în cadrul căruia trupa va interpreta integral albumul Passage.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate online, de pe platforma bilete.quantic.pub.

Samael, de la începuturi

Trupa Samael și-a început proiectul într-un buncăr atomic din Alpii elvețieni în 1988, fiind fondată de frații Vorph și Xy cu dorința de a aduce o nouă perspectivă asupra genului black metal.

Cu albumul Ceremony of Opposites, lansat în 1994, Samael a reușit să redefinească black metalul anilor ’90, introducând elemente simfonice.

Albumul Passage, lansat în 1996, a pus bazele metalului industrial și a contribuit la ascensiunea trupei în prima ligă internațională a muzicii metal.

Considerat unul dintre cele mai importante albume metal din anii ’90, Passage a consolidat poziția trupei Samael în industria muzicală și a influențat numeroase alte formații.

Informații despre concertul de la București

La București, trupa va interpreta în concert în întregime acest album, alături de alte piese clasice din repertoriul său.

După ce au susținut concerte la festivaluri din Europa în 2023, inclusiv în România, trupa a început să lucreze la un nou album de studio.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit dacă aceștia sunt însoțiți de un adult cu un bilet valabil. Pentru copiii cu vârsta între 7 și 16 ani, accesul este permis numai însoțiți de un adult cu bilet valabil.

Minorilor cu vârsta între 16 și 18 ani li se permite accesul la concert pe baza unui bilet valabil. Consumul de băuturi alcoolice este interzis minorilor. Animalele de companie sunt permise cu respectarea regulilor stabilite pentru spațiile publice.

Organizatorii își rezervă dreptul de a solicita acte care să ateste vârsta minorilor și de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile stabilite. Biletele de acces nu sunt rambursabile, așa că nu are rost să te răzgândești, dacă tot le-ai cumpărat.

Participanții sunt informați că evenimentul poate conține lumini cu efect stroboscopic, iar persoanele sensibile la aceste efecte sunt sfătuite să evite participarea. Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele