16 feb. 2024 | 09:15

Probabil cel mai așteptat film din 2024, în noi imagini. Când se lansează Joker 2: Folie à Deux cu Lady Gaga și Joaquin Phoenix

ACTUALITATE
Probabil cel mai așteptat film din 2024, în noi imagini. Când se lansează Joker 2: Folie à Deux cu Lady Gaga și Joaquin Phoenix

Într-o lume a cinematografiei unde anticipația este adesea la fel de palpitantă ca și filmul însuși, „Joker: Folie à Deux” se anunță a fi o premieră de neuitat.

Regizorul Todd Phillips a marcat Ziua Îndrăgostiților din 2024 printr-un gest special, dezvăluind noi imagini din sequel-ul mult așteptat, care îi readuce împreună pe câștigătorul Oscarului, Joaquin Phoenix, și pe Lady Gaga, în rolul lui Harleen Quinzel / Harley Quinn. Phillips a adăugat ca legendă la postare: „Sperând că ziua voastră este plină de dragoste.”

Citește și: Cât de bun este Napoleon, al lui Ridley Scott, de fapt. Joaquin Phoenix, poate singurul motiv ca să mergi la cinema

Ce trebuie să știi despre Joker: Folie à Deux

Detaliile specifice ale intrigii pentru al doilea film „Joker” rămân necunoscute, dar a fost descris ca fiind un dramă cu elemente muzicale, plasată în și în jurul Azilului Arkham. Distribuția secundară îi include pe Zazie Beetz din „Joker” original, alături de noii veniți în franciză Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland și Harry Lawtey.

„Joker” originalul a debutat în mijlocul multor controverse și entuziasm în 2019 și a adunat peste 1 miliard de dolari la nivel mondial, devenind astfel lansarea cu cel mai mare încasări din istoria filmelor cu rating R. Filmul a primit 11 nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, și i-a adus lui Phoenix premiul pentru cel mai bun actor. Noul film marchează singurul pilon DC din benzile desenate care se lansează în 2024, iar așteptările de la box office sunt extrem de mari, mulțumită succesului primului film și adăugării stelei iconice Lady Gaga.

Citește și: Toate filmele importante care se lansează în 2024. Ce vezi la cinema anul viitor

Margot Robbie și Lady Gaga, cele două Harley Quinn

Margot Robbie, care a fost prima actriță care a adus pe marele ecran în live-action personajul Harley Quinn prin filme precum „Suicide Squad” și „Birds of Prey„, și-a exprimat anterior sprijinul pentru Gaga preluând rolul iconic din benzile desenate. Ea și-a reiterat sprijinul pentru Gaga într-un articol de copertă publicat de Variety luna trecută.

„Mi-am dorit întotdeauna ca Harley să fie un personaj care să fie preluat de alte actrițe pentru a-l interpreta, așa cum există atât de multe personaje masculine iconice,” a spus Robbie. „Acesta a fost întotdeauna visul pentru ea. Harley este atât de distractivă și poate merge în atâtea direcții diferite. O pui în mâinile cuiva și este ca și cum, ‘Ce vor face cu ea?’ Opțiunile sunt nesfârșite.”

Lawrence Sher, directorul de imagine nominalizat la Oscar pentru „Joker”, care s-a întors pentru a filma sequelul, a dezvăluit în podcastul „The Trenches Talk” anul trecut că „nu a întâlnit-o niciodată” pe Lady Gaga pe platou, presupunând că era în personaj tot timpul. Sher a spus că nu a fost decât când a început să o numească „Lee” (presupunând că este un omagiu pentru Harley) că ea chiar s-a încălzit față de el.

Lady Gaga ”s-a transformat complet”

„Nu am cunoscut-o deloc pe Stefani,” a spus Sher referindu-se la numele real al Gagăi, Stefani Germanotta. „Ciudat, simțeam că nu am întâlnit-o niciodată, chiar și în timpul testelor de machiaj/coafură.

Poate că era filosofia mea de a nu încerca să intru în spațiul lor. Și apoi îmi amintesc că timp de o săptămână, fiind ca, ‘Doamne, simt că ne deconectăm. Nu doar că nu ne conectăm. Suntem, ca și cum, pe opuse.’ Și le spuneam echipei mele, ‘Doamne, nu pot să o deslușesc. Ori mă urăște, ori ne urâm unul pe altul. E ceva ciudat aici.'”

„Joker: Folie à Deux” este programat să apară în cinematografe pe 4 octombrie, de la Warner Bros. Verificați cele mai recente fotografii mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips)

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele