24 oct. 2023 | 10:11

VIDEO Trailerul Squid Game: The Challenge e aici și e dur: Concurenții au avut nevoie de îngrijiri medicale, în timpul filmării reality show-ului de pe Netflix

ACTUALITATE
VIDEO Trailerul Squid Game: The Challenge e aici și e dur: Concurenții au avut nevoie de îngrijiri medicale, în timpul filmării reality show-ului de pe Netflix

Trailerul Squid Game: The Challenge de pe Netflix e aici. Iată detalii despre reality show-ul creat după cel mai de succes serial coreean și când îl vei putea vedea pe rețeaua de streaming.

Reality show-ul Squid Game: The Challenge are premiera pe 22 noiembrie, pe Netflix

Netflix a lansat un trailer pentru viitorul serial de reality show Squid Game. Va începe cu 456 de concurenți care intră în concurs pentru un premiu de 4,56 milioane de dolari, fără violența brutală din serialul original.

Vezi și Reality show-ul Squid Game: The Challenge vine în curând pe Netflix: Când îl poți vedea, câți bani ia câștigătorul

Vezi și Squid Game se transformă din ficțiune distopică în realitate: ce îți pregătește Netflix, cât de curând

Printre alte jocuri extrase din serialul sud-coreean, trailerul competiției prezintă păpușa înfiorătoare „lumină roșie, lumină verde” a seriei originale, în timp ce jucătorii în treninguri verzi se plimbă anxioși, gata să se oprească dintr-un moment în altul. În această versiune, „împușcăturile” trase asupra jucătorilor care încalcă regulile implică pachete de sânge fals care explodează. De asemenea, gardienii mascați creează o atmosferă de intimidare, în timp ce „I’ve Gotta Be Me” de Sammy Davis Jr. este în fundal.

Când competiția a fost filmată la începutul acestui an, fiecare jucător s-a supus acestui concurs, cu tot cu regulile sale. Serialul de reality show a făcut titluri la începutul acestui an, când mai mulți concurenți ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

„A fost ca o zonă de război”, a spus un jucător pentru The Sun.

„Oamenii au plecat în lacrimi”.

Raportul descria condiții grele: un jucător epuizat a fost transportat pe o targă, în timp ce alții s-au târât până la linia de sosire.

Vezi și Squid Game, mai real decât ai crede: tot ceea ce știm despre reality show-ul The Challenge

„Chiar dacă hipotermia a intervenit, oamenii erau dispuși să rămână cât mai mult timp posibil, pentru că erau mulți bani în joc”, a spus un concurent.

„Prea mulți erau hotărâți să nu se miște, așa că au stat acolo mult prea mult timp. Au venit oameni care credeau că vor deveni milionari, dar au plecat în lacrimi”.

După cum spune un concurent în trailer, „Acesta este un joc sălbatic”. Reality show-ul Squid Game începe difuzarea pe Netflix pe 22 noiembrie.