10 apr. 2023 | 11:55

Universul Star Wars se îmbogățește cu trei noi filme: ce știm despre asta, până acum

ACTUALITATE
Universul Star Wars se îmbogățește cu trei noi filme: ce știm despre asta, până acum

Cea mai recentă ediție a Star Wars Celebration este în plină desfășurare și, împreună cu câteva detalii noi despre serialele care vor veni la Disney+, în următorii doi ani, Lucasfilm a dezvăluit mai multe informații despre viitoarele filme Star Wars.

Ce detalii se cunosc despre următoarele filme Star Wars

Mai exact, gigantul a anunțat trei filme Star Wars, dintre care unul va prezenta revenirea lui Daisy Ridley, în rolul lui Rey.

Acțiunea din acel film va avea loc la 15 ani după evenimentele din The Rise of Skywalker, ultimul film din saga Skywalker și cel mai recent Star Wars care a ajuns pe marele ecrane.

În detaliu, se va concentra în jurul lui Rey care formează un nou Ordin Jedi. Regia va fi asigurată de câștigătoarea premiului Oscar, Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel, Saving Face).

Un film de la James Mangold (responsabil pentru Logan, Indiana Jones și Dial of Destiny) va intra mai adânc în originile Jedi și ale Forței, de asemenea, și va plasat cu 25.000 de ani înainte de orice altceva am văzut în universul Războiului Stelelor până în prezent, potrivit The Hollywood Reporter.

Între timp, Dave Filoni va avea, în sfârșit, șansa de a regiza un film cu live-action Star Wars.

De altfel, el nu este, câtuși se puțin, străin de Wars, de vreme ce, în trecut, a regizat Star Wars: The Clone Wars și a fost profund implicat în The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka și Skeleton Crew.

Disney și Lucasfilm nu au dezvăluit datele de lansare pentru niciunul dintre aceste filme. Cu toate acestea, lista actuală a Disney include date plasate în 2025 și 2027, pentru filmele Star Wars care, în prezent, nu au denumiri oficiale.

După ce ultimele trei filme marca Războiul Stelelor, The Last Jedi, Solo și The Rise of Skywalker, nu au fost foarte apreciate, Disney și Lucasfilm și-au reanalizat planurilor de a lansa câte un film pe an.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele