05 ian. 2023 | 09:53

Televizorul de la LG care-ți transformă camera în cinematograf: te scapă de cabluri inestetice și-ți oferă cea mai bună calitate video

ACTUALITATE
Televizorul de la LG care-ți transformă camera în cinematograf: te scapă de cabluri inestetice și-ți oferă cea mai bună calitate video

Televizorul M3 de 97 de inci de la LG poate recepționa wireless videoclipuri 4K la 120 Hz. Setul OLED promite mai puțină dezordine în camera ta de zi.

LG nu a terminat de dezvăluit gama sa de televizoare OLED 2023. Compania a dezvăluit modelul Signature OLED M3 de 97 de inci, un televizor despre care LG spune că este primul care acceptă transmisii video și audio wireless Zero Connect. Astfel, îți poți conecta dispozitivele într-o cutie externă mare și poți trimite o imagine 4K 120Hz la televizor de la o distanță de până la 30 de metri, fără a trece cabluri inestetice direct în set. Deși abordarea nu este complet wireless, îți permite să îți ascunzi playerele media și consolele de jocuri din vedere.

Televizorul M3 de 97 de inci de la LG te scapă de cabluri în casă

Tehnologia ar trebui să reziste la utilizarea în lumea reală. LG susține că algoritmul său minimizează întreruperile cauzate de oamenii și animalele de companie care se deplasează prin cameră. Oamenii se pot plimba între M3 și cutia Zero Connect fără niciun impact aparent asupra calității semnalului. Poți roti antena și poți utiliza comenzi vocale pentru a-l gestiona, astfel încât să nu îți faci griji prea mult cu privire la plasare.

Cât despre alte detalii? LG nu a împărtășit multe altele, dar M3 are un suport integrat care permite televizorului să stea practic la nivel de perete. Ca set 4K, nu va oferi aceleași drepturi de laudă ca și linia Z3 gata pentru 8K. Cu toate acestea, este mai mult despre crearea unei configurații elegante de sufragerie, decât să aibă cele mai bune specificații.

La fel ca și celelalte anunțuri CES TV ale LG, nu există niciun cuvânt despre preț sau disponibilitate pentru M3. Cu toate acestea, având în vedere dimensiunea și tehnologia video wireless, ne-am aștepta să fie o cheltuială semnificativă. Acesta ar trebui să fie piesa centrală a unui home theater de lux și probabil că va avea un preț corespunzător.