14 aug. 2023 | 08:44

Se lansează pe Netflix săptămâna asta, filmele cu care dă lovitura gigantul: Russell Crowe va depăși toate recordurile

ACTUALITATE
Se lansează pe Netflix săptămâna asta, filmele cu care dă lovitura gigantul: Russell Crowe va depăși toate recordurile

În luna august, Netflix a pregătit o gamă diversă de seriale și filme noi și interesante, majoritatea fiind creații originale ce cu siguranță îți vor face serile mai frumoase.

Iată trei dintre producțiile pe care s-ar putea să nu vrei să le ratezi.

Trei filme pe care să nu le ratezi pe Netflix, luna aceasta

Exorcistul Papei

Pentru cei pasionați de suspans, Netflix a pregătit Exorcistul Papei, o peliculă supranaturală de groază din 2023, cu Russell Crowe în rolul principal.

Inspirat din viața și scrierile Părintelui Gabriele Amorth, acest film relatează povestea unui preot catolic italian care a îndeplinit rolul de exorcist desemnat de Papă pentru Vatican în anii 1980.

Filmul urmărește viața lui Amorth în timp ce se străduiește să vindece o familie americană traumatizată stabilită în Spania, al cărei fiu mic, Henry este posedat de un demon.

Filmul va fi disponibil începând cu data de 16 august.

The Monkey King

The Monkey King este o bijuterie animată semnată Netflix, cu regia talentatului Anthony Stacch, reprezentând o adaptare plină de farmec a celebrei povești clasice chinezești Călătoria spre Vest și urmărește aventurile unei maimuțe însoțită de bastonul său magic de luptă, pe parcursul unei misiuni epice în care se va confrunta cu zei, demoni, dragoni și multe altele.

Animația va fi lansată pe 18 august.

10 Days of a Man

10 Days of a Man este o producție turcească recentă, de pe Netflix, care aduce în prim-plan o perspectivă unică asupra personajului central, Sadik.

Sadik este un detectiv particular îndurerat care este obligat să navigheze printr-un labirint de minciuni pentru a dezvălui adevărul din spatele unei crime petrecute într-o vilă.

Pe măsură ce limitele dintre bine și rău devin tot mai obscure, Sadik începe să-și pună întrebări existențiale.

Această peliculă pune în lumină aspecte profunde ale umanității și eticii în fața provocărilor dificile și va fi disponibil pe Netflix începând cu data de 18 august.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele