01 dec. 2023 | 10:39

Schimbarea de la WhatsApp care te ajută „să pândești” mai cu spor. Cât de utilă este, de fapt

ACTUALITATE
Schimbarea de la WhatsApp care te ajută „să pândești” mai cu spor. Cât de utilă este, de fapt

WhatsApp pregătește o noutate pentru utilizatorii săi, și anume posibilitatea de a vizualiza statusurile contactelor direct din fereastra de chat.

Vezi și: Modificări la WhatsApp: Ce se întâmplă cu mesajele tale, dacă ai Android

Vezi și: Noutatea de la WhatsApp care îți face viața mult mai ușoară. Cum te ajută dacă ești în străinătate și nu ai activat serviciul roaming

Ce se schimbă la WhatsApp, ce vei putea face cu aplicația, de acum

Cea mai recentă versiune beta a aplicației de mesagerie pentru Android permite afișarea statusului și a ultimei activități a unui contact, atunci când conversația de WhatsApp este deschisă.

Dacă ești pregătit de schimbare, se pare că această actualizare îți va permite să vezi statusul unui contact chiar sub numele acestuia, în fereastra de chat. În cazul în care persoana respectivă este offline, statusul va fi afișat totuși lângă numele ei.

Vezi și: Anunțul WhatsApp pentru toți utilizatorii. Se întâmplă din luna octombrie, telefoanele care vor fi ”lovite”

Vezi și: WhatsApp nu va mai funcționa din octombrie pe aceste telefoane. Lista modelelor de la Samsung, LG sau Huawei

Există și un mic „dar” în ecuație. Cum va funcționa

Totuși, ar trebui să fii atent la un aspect: aceste informații vor apărea doar dacă utilizatorii le-au activat în setările lor de confidențialitate, ca atare.

Până acum, nu există detalii despre planurile pentru utilizatorii Apple și dacă această caracteristică va fi disponibilă și pentru dispozitivele iOS.

În altă ordine de idei, WhatsApp revine la funcția mult așteptată de utilizatorii de desktop, care se referă la posibilitatea de a trimite fotografii și videoclipuri cu vizualizare unică.

După ce au renunțat la această opțiune anul trecut, acum compania mama, Meta, anunță reintroducerea acestei funcționalități în versiunea web a platformei. Este o veste bună pentru cei care așteptau această facilitate să revină în arsenalul de opțiuni al aplicației, fără dar și poate.

Vezi și: Noua funcție de la WhatsApp îți face viața mai ușoară: ce se întâmplă cu aplicația de mesagerie de la Meta

Vezi și: Șase trucuri WhatsApp care îți fac viața mai ușoară: te ajută să “treacă mesajul”, să fii mai eficient

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele