05 oct. 2023 | 18:11

Samuel Eto’o l-a sunat pe fotbalistul din România care a fost transferat pentru două containere. „Președintele a fost taximetrist”

SPORT
Samuel Eto’o l-a sunat pe fotbalistul din România care a fost transferat pentru două containere. „Președintele a fost taximetrist”

Aziz Njoya Njifakue a ajuns în ziarele de sport din lumea întreagă la începutul lunii trecute, după ce s-a aflat că a fost transferat pentru două containere de echipa Viitorul Pandurii Târgu Jiu, din liga a doua. Jucătorul din Camerun a fost uluit când a văzut cât interes a stârnit această afacere. L-a sunat chiar Samuel Eto’o care a vrut să afle adevărul despre această poveste.

Cum a ajuns Aziz Njoya Njifakue să fie transferat pe două containere în România

Aziz Njoya Njifakue a fost transferat la începutul lunii septembrie de la CSM Lugoj, din liga a patra, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în liga a doua. Cele două cluburi s-au pus rapid de acord, iar afacerea a costat două containere. Asta în timp ce lumea freamătă sub asaltul zecilor și sutelor de milioane de euro pe care le oferă formațiile din prima ligă din Arabia Saudită.

Vestea a ajuns în ziarele de sport din lumea întreagă, iar atacantul camerunez a devenit celebru peste noapte. Iar toată lumea a vorbit despre transferul lui foarte straniu. Doar că povestea spusă de fotbalist este puțin mai nuanțată. Aziz Njoya Njifakue susține că din banii care s-au luat pe el s-au cumpărat cele două containere, pe care președintele și-a dorit să le transforme în vestiare pentru echipa de fotbal din Lugoj.

„Președintele de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu a vorbit cu președintele de la Lugoj pentru transferul meu și a vrut să îi dea banii. Președintele de la CSM Lugoj a cumpărat cu banii containerele! El a zis că are nevoie de containere. Nu știu câți bani i-a dat, dar destul de mulți, a protestat și a zis că are nevoie de containere.

El a făcut ce a vrut el. La Lugoj avem o problemă acum, că nu avem primar și el se ocupă de toată partea sportivă. Asta e politica! Eu am fost surprins că s-a scris atât de mult. Toată lumea!”, a declarat Aziz Njoya Njifakue în Fanatik.

Aziz Njoya Njifakue, prezentat la echipa din liga a doua

Samuel Eto’o a vrut să afle mai multe detalii despre jucătorul din România care a costat două containere

Vestea a ajuns rapid și în Camerun, iar fotbalistul de la Pandurii s-a trezit că a fost sunat de celebrul Samuel Eto’o. Fostul mare internațional, președinte al federației, a vrut să afle adevărul despre această afacere.

„Samuel Eto’o, președintele Federației de Fotbal din Camerun, m-a sunat și m-a întrebat: «Ce transfer e ăsta?! Ăsta nu este un transfer normal pentru un fotbalist!».

Am văzut că a scris presa din toată lumea și e foarte bizar pentru mine. Președintele de la CSM Lugoj nu se pricepe la fotbal! El a fost taximetrist și acuma se ocupă de echipă. Înțelegi? Și acuma sunt celebru în toată lumea (n.r.râde).

Toată lumea a fost surprinsă! M-a sunat mama din Camerun și mi-a zis și ea șocată: «Ce e asta?!». Măcar acum a aflat toată lumea de mine. Absolut toți cunoscuții mei au fost surprinși!”, a mai spus fotbalistul.

Aziz Njoya Njifakue a marcat la CSM Lugoj 44 de goluri și așa a ajuns în atenția unor formații din eșaloane mult mai bune. Pandurii joacă în liga a doua și lucrurile sunt mult mai complicate, iar atacantul camerunez nu a găsit încă drumul spre gol, deși a jucat în patru partide. Iar echipa lui se află pe locul 11, iar oficialii au spus că obiectivul este evitarea retrogradării. Oficialii și suporterii formației din Lugoj au spus că regretă că s-au despărțit de cel mai bun jucător.