19 feb. 2023 | 06:55

REVIEW God’s Crooked Lines – filmul spaniol pe care trebuie neaparat să îl vezi dacă îți plac thrilerele: îl găsești pe Netflix

ACTUALITATE
REVIEW God’s Crooked Lines - filmul spaniol pe care trebuie neaparat să îl vezi dacă îți plac thrilerele: îl găsești pe Netflix

God’s Crooked Lines este unul dintre filmele interesante pe care le poți vedea, în acest moment, pe Netflix, dacă ești abonat. Iar dacă nu ești, poți deveni oricând.

În cazul în care îți plac thrillerele și ai mai văzut, la viața ta, unul sau mai multe filme spaniole, God’s Crooked Lines reprezintă o alegere excelentă, în acest sens.

God’s Crooked Lines, filmul care nu ar trebui să lipsească din „palmaresul” niciunui iubitor de thrillere

God’s Crooked Lines este, așa cum menționam anterior, unul dintre filmele care ar trebui vizionate de orice iubitor al genului.

Pelicula spune povestea lui Alice Gould (personaj interpretat de Bárbara Lennie), o femeie internată într-un spital de psihiatrie, acuzată că ar fi încercat să își ucidă soțul.

Ulterior, este dezvăluit faptul că internarea lui Alice (sau Alicia) nu este una întâmplătoare, femeia susținând că este, de fapt, detectiv particular și că ar fi fost angajată de tatăl unui fost pacient al spitalului, decedat în condiții misterioase.

În mod evident, acțiunea ia o turnură neașteptată și reușește să facă asta de mai multe ori, în dulcele stil clasic al filmelor din această nișă.

Ceea ce este cu adevărat uimitor la God’s Crooked Lines este că, în momentul în care crezi că te-ai prins despre ce este vorba în acest film, realizezi că presupunerile tale sunt total greșite – ceea ce, în definitiv, ar putea să-ți lezeze un pic orgoliul, mai ales dacă ai o părere foarte bună despre puterea ta de intuiție.

Totuși, un cinefil avid va reuși să aprecieze schimbările de scenariu la adevărata lor valoare.

În cazul în care nu ai la ce să te uiți în acest weekend, poate că n-ar fi rău să dai acestui film o șansă cinstită. El se află la un click distanță dacă, din întâmplare, ai un cont de Netflix activ.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele