28 iul. 2023 | 08:55

Noi detalii despre lansarea filmului Borderlands: când îl vezi la cinema, cine joacă în el

ACTUALITATE
Noi detalii despre lansarea filmului Borderlands: când îl vezi la cinema, cine joacă în el

Filmul Borderlands are în sfârșit o dată de lansare. Potrivit unui tweet de pe contul oficial de Twitter al jocului, acesta va avea premiera în cinematografe în data de 9 august 2024.

Filmul, regizat de Eli Roth (care a devenit faimos în momentul în care a scos pe piață Hostel) se bazează pe popularul joc video cu același nume.

Borderlands spune povestea lui Lilith (rol interpretat de Cate Blanchett), o căutătoare de comori care se întoarce pe planeta ei natală Pandora. În cazul în care te întrebai, acțiunea nu are nici cea mai vagă legătură cu Avatar.

Ea face echipă cu Roland (rol interpretat de Kevin Hart), Tiny Tina (rol interpretat de Arian Greenblatt), Krieg (rol interpretat de Florian Munteanu), Tannis (rol interpretat de Jamie Lee Curtis) și Claptrap (rol interpretat de Jack Black) pentru a găsi fiica dispărută a lui Atlas.

Ce știm despre filmul Borderlands, până acum

Un prim indiciu a fost lansat anul trecut, deși nu există încă un trailer oficial. Ce-i drept, este ciudat că au decis să anunțe data lansării filmului la mai bine de un an. Ceea ce face și mai ciudat este faptul că filmul și-a încheiat filmările în urmă cu peste doi ani, în iunie 2021.

Întârzierile pentru filmele bazate pe jocuri video par să fie din ce în ce mai frecvente. Filmul Uncharted, spre exemplu, a fost amânat cu câteva luni de la data lansării inițiale.

Și când a fost lansat, filmul a primit recenzii mixte, unii spunând chiar că acțiunea propriu-zisă „nu duce absolut nicăieri”.

Filmul Super Mario Bros. a înregistrat, de asemenea, întârzieri în ceea ce privește data de lansare. Putem vorbi, oare, despre o nouă modă?

Cu toate acestea, acel film a stabilit recorduri masive la încasări pentru un film ce își are originea în jocurile video.

Dacă nu apar, evident, întârzieri suplimentare, fanii ar trebui să se aștepte să vadă Borderlands în cinematografe anul viitor.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele