Dintr-un joc video, într-un blockbuster cu buget mare: Borderlands de la creatorul Hostel

Dintr-un joc video, într-un blockbuster cu buget mare: Borderlands de la creatorul Hostel

Borderlands este o franciză de jocuri de tip first-person shooter, situată într-un cadru SF spațial, creat de Gearbox Software și publicat de 2K Games. Iar acum, este făcut și un film după jocul video.

Borderlands este un viitor film american de comedie combinat cu acțiune științifico-fantastică, regizat de Eli Roth, dintr-un scenariu scris de Craig Mazin și Roth, bazat pe seria de jocuri video cu același nume dezvoltată de Gearbox Software. Filmul îi are în rolurile principale pe Bobby Lee, Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu, Haley Bennett și Édgar Ramírez. Filmul este produs de Ari și Avi Arad și Erik Feig și produs de Strauss Zelnick și Randy Pitchford.

Kevin Hart va juca în filmul Borderlands

În filmul bazat pe franciza shooterului Gearbox, Cate Blanchett o interpretează pe Lilith, o vânătoare de comori care se întoarce pe planeta ei natală Pandora. Pentru a o găsi pe fiica dispărută a lui Atlas, ea face echipă cu Roland (Kevin Hart) care a fost cândva un soldat foarte respectat, cu Tiny Tina (Ariana Greenblatt) și protectorul ei Krieg (Florian Munteanu), Tannis (Jamie Lee Curtis) om de știință și Claptrap (Jack Black) un robot.

„Acești eroi trebuie să lupte împotriva monștrilor extratereștri și a bandiților periculoși, pentru a găsi și proteja fata dispărută, care ar putea deține cheia unei puteri de neimaginat”, se arată în descrierea filmului.

Lionsgate a anunțat că regizorul Hostel și vedeta din Inglourious Basterds, Eli Roth, va regiza adaptarea filmului Borderlands la începutul anului 2020. Proiectul este în dezvoltare din 2015, dar producția nu a început oficial până la sfârșitul anului trecut. Acum, când filmările s-au terminat, tot ce putem face este să așteptăm o premieră și să sperăm că filmul va fi pe măsura jocului.

Poți să vezi mai jos întreaga distribuție – actorii care vor interpreta în film fiecare personaj din celebrul joc video.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: