24 ian. 2023 | 15:55

Netflix se schimbă la față pentru acești utilizatori: ce aduce nou gigantul de streaming

ACTUALITATE
Netflix se schimbă la față pentru acești utilizatori: ce aduce nou gigantul de streaming

Netflix va face o serie de schimbări pentru anumiți utilizatori ai săi, a anunțat gigantul, recent.

Mai exact, vorbim despre acei utilizatori care folosesc un iPhone. În cazul acestora, interfața aplicației de Netflix va fi schimbată.

Ce modificări va face Netflix, cum te vor afecta acestea

Conform a ceea ce se știe până acum, gigantul de streaming Netflix are de gând să aducă îmbunătățiri substanțiale în ceea ce privește aspectul interfeței sale pentru toți utilizatorii care folosesc iPhone.

Se va miza pe design, însă și pe utilizarea mai eficientă a cuvintelor cheie, care să te ducă întocmai spre contentul pe care sperai să-l găsești.

Mai mult, Netflix promite că acest nou update va rezolva chiar și unele big-uri pe care utilizatorii aplicației, în varianta sa de iOS, le-ar fi raportat de-a lungul timpului.

Cât privește designul, acesta va fi intuitiv, cu imagini mai mari. Se va pune accent pe conținutul promovat lunar, dar și pe acele producții care se află în topurile Netflix, în acea perioadă.

Bineînțeles, gigantul nu va uita nici de recomandările tale, pe baza analizei pe care ți-o face frecvent, în funcție de filmele și serialele pe care obișnuiești să le urmărești.

Totuși, Netflix susține că schimbările vor fi oarecum discrete și, poate mai important, că nu vor afecta funcționalitatea aplicației pe iOS.

Cu sau fără schimbări, trebuie să recunoaștem că Netflix are, în acest moment, una dintre cele mai bune aplicații de pe piață, dacă nu chiar cea mai bună. Erorile în cadrul platformei sunt aproape infime, spre deosebire de competitori care, din păcate, încă nu au reușit să remedieze anumite bug-uri foarte enervante, dar nici celebrele „drumuri închise”.

Netflix este o aplicație atât de desktop, cât și mobilă, extrem de intuitivă și care își face treaba excelent, atunci când vorbim despre a prezice conținutul pe care ai vrea să-l vezi.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele