29 aug. 2023 | 15:55

Netflix îți pregătește un super thriller cu Michael Fassbender și Tilda Swinton. Când vezi The Killer, de la regizorul Gone Girl, Zodiac și Se7en

ACTUALITATE
Netflix îți pregătește un super thriller cu Michael Fassbender și Tilda Swinton. Când vezi The Killer, de la regizorul Gone Girl, Zodiac și Se7en

Michael Fassbender poate fi văzut ținând în mână o armă într-un nou poster pentru The Killer, viitorul thriller polițist semnat de David Fincher, responsabil, de asemenea, pentru Gone Girl, Zodiac sau Se7en.

Povestea se concentrează pe un asasin care luptă împotriva angajatorilor săi și care pare să aibă anumite conflicte interioare, în paralel.

Cu Michael Fassbender, Tilda Swinton, Monique Ganderton și Arliss Howard, în distribuție, The Killer va fi lansat în câteva cinematografe pe 27 octombrie, ca mai apoi să-l poată toată lumea vedea pe Netflix în data de 10 noiembrie.

Tilda Swinton

Tot ceea ce știm, până acum, despre The Killer

Acest nou poster pentru filmul The Killer ne dezvăluie foarte puține detalii, în ceea ce privește intriga. Totuși, trebuie să recunoaștem că oferă o oarecare idee despre cât de intens ar putea fi filmul.

Afișul The Killer nu descrie doar acțiunea, ci oferă spectatorilor o imagine cu un Fassbender tensionat, în care tu ești direct ținta lui.

De altfel, Fincher este un maestru al genului thriller, așa că intensitatea implicită din The Killer s-ar putea să nu fie o surpriză pentru nimeni.

The Killer nu a primit încă un trailer complet, dincolo de un scurt fragment în secțiunea „Save the Dates”, de la Netflix, lansat la începutul anului 2023.

Această primă instanță din The Killer ni l-a arătat pe Michael Fassbender în două dintre scenele de luptă pline de acțiune. Vocea din fundal care se suprapune pe imagini spune „Nu improvizați. Nu aveți încredere în nimeni”.

Lipsa altor detalii nu face decât să contureze misterul din jurul The Killer. Cu o premisă de acțiune relativ largă, par să existe posibilități nesfârșite cu privire la locurile în care va merge The Killer cu povestea.

Dacă este să luăm în calcul ce a făcut Fincher până acum, The Killer va fi, cel mai probabil, plin întorsături, dar rămâne de văzut cât de bun va fi, de fapt.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele