17 mart. 2023 | 11:25

Need for Speed Unbound se reinventează după lansare: ce aduce Volume 2 pentru fanii curselor virtuale

ACTUALITATE
Need for Speed Unbound se reinventează după lansare: ce aduce Volume 2 pentru fanii curselor virtuale

EA nu a uitat de Need for Speed.

Noua actualizare aduce mai multe beneficii pentru cei pasionați de modul multiplayer.

Aceasta este de altfel și prima actualizare pentru noul NFS Unbound, de aceea va introduce noi upgrade-uri, noi evenimente și provocări zilnice pentru șansa de a câștiga puncte XP, bani, dar și automobile noi, precum „The Ultimate Luxury”.

Noutățile

Mai multe detalii despre conținutul care urmează să fie introdus în Need for Speed Unbound – Vol 2:

  • Noi moduri de a cuceri strada: O gama largă de conținut suplimentar, inclusiv evenimente de anduranță și curse noi de tip Rumble Race. Mai mult, jucătorii vor putea provoca polițiștii la urmăriri de mare viteza în modul multiplayer, cu ajutorul prietenilor, sau dimpotrivă, contra lor pentru a câștiga cele mai mari recompense.
  • Mai multe moduri de a juca: 40 de noi provocări, inclusiv 3 noi provocări zilnice pentru a câștiga recompense, inclusiv puncte XP și bani; jucătorii pot încerca noile circuite Hot Laps pentru o cursa intensă de 30 de secunde în timp ce se întrec contra cronometru pentru a câștiga noi recompense. Noile evenimente Playlist Events introduc și mai multa varietate în joc; prin finalizarea unui campionat jucătorii pot câștiga recompense mari, inclusiv modele rare, precum un Lotus Emira Balmain Edition personalizat.
  • Recompense: Jucătorii își pot etala stilul pe străzile din Lakeshore cu noi efecte de condus, posturi, autocolante și multe altele.
  • Keys to the map DLC: Disponibil pentru 4,99 dolari, acest conținut DLC dezvăluie locația pe harta a tuturor celor 260 de obiecte de colecție (100 Bears, 80 Street Art si 80 Billboards) și 160 de activități. De asemenea, vine cu un echipament exclusiv „Fury and Zen”, care include o jachetă, un tricou, pantaloni de trening si o șapcă.

Need for Speed Unbound este creat pentru noua generație de tehnologie și dispune de rezoluție 4K la 60 FPS pentru prima data în aceasta serie.

Volumul 2 va fi lansat pe 21 martie pentru PlayStation 5, Xbox Seria X|S și PC.