Când apare NFS Heat 2019? Creatorii seriei Need for Speed au precizat data exactă a lansării

Când apare NFS Heat 2019? Creatorii seriei Need for Speed au precizat data exactă a lansării

NFS Heat este cel mai nou joc din seria Need for Speed și va apărea în 2019, probabil mai curând decât te-ai fi așteptat.

Jocul video este unul dintre cele mai populare din seria curselor de mașini. Creatorii săi sunt cei de la Electronic Arts, care au deja o dată oficială de lansare a jocului. Acesta urmează să apară foarte curând, pe 8 noiembrie.

De fapt, va fi disponibil începând cu data de 5 noiembrie, însă doar pentru cei care comandă Ediția Deluxe pe Origin Access Premier. De asemenea, membrii EA Access vor avea o perioadă trial de 10 ore pentru cel mai nou joc din seria NFS, Need for Speed Heat.

Jocul se va lansa în noiembrie pentru Xbox One, PlayStation 4 și pentru calculator. Varianta standard va costa £54.99, iar cea deluxe va ajunge la prețul de £69.99.

Ce promite NFS Heat din seria Need for Speed

Cei de la Electronic Arts spun că jocul va conține tot ceea ce iubesc fanii seriei de jocuri video. Astfel, aceștia vor avea parte de „customizare expresivă, cultură auto autentică urbană și o narațiune imersivă care te atrage în joc”.

Jocul video are și un trailer oficial, dacă ești curios să vezi cum va arăta la lansare.

Need for Speed Heat îi trimite pe jucători într-o nouă lume, în orașul Palm City. Pe timpul zilei, trebuie să faci bani pentru a face rost de cele mai performante mașini, iar pe timpul nopții riști totul în curse ilegale de mașini.

„Oferim mai multe opțiuni ca niciodată pentru ca jucătorii să fie unici și să se facă cunoscuți”, a spus Riley Cooper, director de creație la Ghost Games. De asemenea, acesta a anunțat că jucătorii NFS au cerut mai multe mașini, mai multă customizare și mai multe provocări, iar Need for Speed Heat le-ar oferi toate acestea. Jucătorii vor putea să modifice mai mult stilul personajului, stilul de condus sau performanța în sine a mașinii.

Sursa: EA
Etichete: