26 oct. 2023 | 11:55

Motorola prezintă un model revoluționar de telefon pliabil. Cum îl porți în jurul încheieturii mâinii și îl asortezi la haine

ACTUALITATE
Motorola prezintă un model revoluționar de telefon pliabil. Cum îl porți în jurul încheieturii mâinii și îl asortezi la haine

Telefoanele pliabile devin din ce în ce mai apreciate, pe măsură ce prețurile continuă să scadă, iar producătorii, inclusiv Motorola, continuă, la rândul lor, să găsească noi modalități de a te da pe spate.

Dar noul telefon pliabil al Motorola nu este ca Razr Plus-ul pe care îl știi. Acesta poate fi purtat la încheietura mâinii ca un ceas inteligent.

Vezi și: REVIEW Motorola razr 40 – telefonul pliabil la care ai visat, mai accesibil decât ai fi crezut posibil

Ce este nou la telefonul pliabil „adaptive display concept”, de la Motorola

Noul telefon pliabil de la Motorola folosește o balama flexibilă cu mai multe puncte care poate fi îndoită în mai multe moduri diferite, chiar și la îndoit la 90 de grade, pentru a se potrivi perfect în jurul încheieturilor de orice dimensiune.

Când este purtat la încheietura mâinii astfel, conceptul Active Display funcționează ca un smartwatch sau ecranul de acoperire al lui Razr Plus, afișând un ceas și notificări.

Interacțiunea cu conținutul de pe un astfel de dispozitiv este mult mai interesantă decât cea pe un ceas inteligent, deoarece afișajul este semnificativ mai mare, dar există și dezavantaje evidente în a purta ceva atât de voluminos la încheietura mâinii.

Vezi și: Acesta este unul dintre cele mai vechi telefoane mobile din lume. Cântărește 1,5 kilograme, iar bateria îl ține jumătate de oră

Motorola arată lumii un model revoluționar de telefon pliabil pe care îl poți pune în jurul încheturii mâinii și asorta la haine

Telefon pliabil de la Motorola

Cum să îți asortezi telefonul la haine

Motorola lansează chiar și o nouă funcție de imagine de fundal care le permite utilizatorilor să facă o fotografie a ținutei lor, iar cu AI să creeze un nou wallpaper care să se potrivească cu hainele pe care le poartă. Cu alte cuvinte, îți poți asorta telefonul la hainele din ziua respectivă.

Ultima dată când ne-a fost dat să vedem ceva similar ieșit pe piață a fost LG G Flex 2 în 2018, dar acel telefon nu a fost proiectat să se îndoaie atât de mult. Conceptul Motorola poate fi îndoit în mai multe forme diferite, inclusiv în formă de L, ceea ce îi permite să stea singur pe o suprafață plană.

De asemenea, îl poți îndoi și mai mult pentru a arăta ca un Microsoft Arc Mouse.

Motorola lansează inclusiv noi funcții LLM AI la bord, care le permit utilizatorilor să scaneze mai bine documentele, chiar și pe cele mototolite.

Vezi și: Istoria telefoanelor mobile: de la „cărămida” celor de la Motorola, la flagship-uri

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele