19 aug. 2023 | 08:25

Magic: The Gatering Arena se întoarce la origine: Wilds of Eldraine, o expansiune așteptată

ACTUALITATE
Magic: The Gatering Arena se întoarce la origine: Wilds of Eldraine, o expansiune așteptată

În 2019, Magic: The Gathering Arena a părăsit testarea beta în același timp cu lansarea Throne of Eldraine, un set dedicat basmelor și legendelor arthuriene.

Patru ani mai târziu, Wizards of the Coast este pe cale să se întoarcă în acel cadru cu Wilds of Eldraine, care găsește pământul lipsit de conducători și blestemat să sufere sub un somn magic.

Potrivit temei, unul dintre punctele principale ale Wilds of Eldraine este vrăjirea, atât în cărțile noi, cât și în cele care revin. Una care revine este Parallel Lives de la Innistrad, care dublează numărul de jetoane pe care le primești de fiecare dată când un efect le creează. Deoarece o altă temă din Wilds of Eldraine sunt cărțile care împart jetoane de mâncare — gândește-te la case de turtă dulce, mere otrăvite și soarta oricui se confruntă cu Lupul cel Rău — acesta va fi un mod util de a îți mări masa, indiferent dacă le folosești pentru a vindeca sau pentru a activa alte efecte.

Întoarcere la trecut

Un enchantment nou-nouț care apare în Wilds of Eldraine este Extraordinary Journey, care exilează un număr de creaturi ale adversarului tău. În timp ce sunt exilați, proprietarul creaturilor le poate juca din nou contra cost, dar jucătorul care le-a trimis în acea Extraordinary Journey în primul rând poate trage o carte de fiecare dată. Dacă o creatură înseamnă suficient pentru cineva, o va aduce înapoi din exil, dar va preda avantajul cărții atunci când o va face. Întotdeauna există un preț de plătit în astfel de povești.

Wilds of Eldraine va introduce, de asemenea, mai multe creaturi legendare, iar dintre cele dezvăluite până acum este greu să treci de The Goose Mother. Nu este creatura cu care suntem obișnuiți din basme, The Goose Mother este o hidră cu șapte capete oribile. Ea este o altă sursă de jetoane de mâncare, jucându-se frumos cu Parallel Lives dacă reușești să le strângi împreună într-un pachet Simic.

Wilds of Eldraine va fi lansat pe Arena din 5 septembrie și va fi lansat pe hârtie pe 8 septembrie.