10 ian. 2023 | 12:11

Keanu Reeves se întoarce în Constantine 2: ce știm până acum despre continuarea filmului SF

ACTUALITATE
Keanu Reeves se întoarce în Constantine 2: ce știm până acum despre continuarea filmului SF

Un nou poster pentru filmul Constantine 2 îl prezintă pe antieroul titular Keanu Reeves întorcându-se din iad, în timp ce fumează o țigară.

Un nou poster Constantine 2 își imaginează personajul lui Keanu Reeves întorcându-se din iad. Lansat în 2005, filmul SF regizorului Francis Lawrence îl urmărește pe exorcistul supranatural John Constantine, în timp ce lucrează cu Angela (Rachel Weisz), pentru a dovedi că moartea surorii ei nu a fost o sinucidere.

Filmul a câștigat în mare parte recenzii negative de la critici, dar s-a dovedit popular în rândul publicului, încasând 230,9 milioane de dolari la box office și, în cele din urmă, dezvoltând un cult. În toamna anului trecut, s-a anunțat că Constantine 2 mergea oficial înainte, Reeves fiind așteptat să-și reia rolul de demonolog.

Deși nu a fost lansat încă niciun material promoțional oficial pentru Constantine 2, un nou poster distribuit de @JasonVoorheesIM pe Twitter îl prezintă pe personajul interpretat de Reeves. John fumează, într-o manieră tipică, iar personajul are scris pe frunte „To Hell And Back”, putând servi drept indiciu pentru sequel.

Constantine 2 e în producție

Au existat inițial planuri ca Constantine să se întoarcă sub forma unui serial HBO de la J.J. Abrams, dar acel plan a fost abandonat, în favoarea unui lungmetraj, pe care Abrams îl va produce. Se așteaptă ca Lawrence să revină în calitate de regizor, dar în prezent nu se știe încă despre ce va fi povestea continuării lui Constantine.

Odată cu renașterea recentă a carierei lui Reeves, datorată în mare parte francizei John Wick, actorul este cu siguranță un motiv puternic pentru care continuarea a primit undă verde, dar nu este clar dacă vor reveni și alte personaje din filmul original, inclusiv Weisz ca Angela sau Peter Stormare ca diavolul.

Deși nu au fost lansate informații oficiale cu privire la povestea sequel-ului, sfârșitul primului film adaugă câteva fire interesante ale intrigii. La sfârșitul primului Constantine, Angela decide să-și dedice viața paranormalului, potențial sugerând un rol mult mai proeminent pentru personajul lui Weisz în continuare.

Este, de asemenea, posibil, desigur, ca Constantine 2 să prezinte o poveste cu totul nouă, poate din istoria bogată a personajului DC Comics. Deși nu au fost făcute publice detalii despre poveste, s-a confirmat că Akiva Goldsman va scrie scenariul. De asemenea, nu se știe deocamdată când va fi lansat filmul.