16 feb. 2023 | 09:25

Filmul de pe Netflix pe care trebuie să-l vezi neaparat: a intrat direct în topul preferințelor românilor

ACTUALITATE
Filmul de pe Netflix pe care trebuie să-l vezi neaparat: a intrat direct în topul preferințelor românilor

Face ce face Netflix și, din când în când, dă lovitura cu câte o peliculă lansată pe platforma sa.

Este și cazul exemplului de față, care a făcut furori în România, recent, mai exact în ziua de Sfântul Valentin.

Filmul a intrat direct pe locul întâi, în ceea ce privește orele de vizionare. În rolurile principale joacă actori deja iubiți de public – acesta fiind, posibil, unul dintre motivele pentru care această producție a atras atenția inițial.

Dacă ai văzut deja „The Devil Wears Prada”, „My Crazy Ex-Girlfriend”, „27 Dresses” sau „Morning Glory” și ți-au plăcut, află că regizorul Aline Brosh McKenna a dat lovitura din nou.

Filmul cu Reese Witherspoon şi Ashton Kutcher, menit să-ți facă ziua mai frumoasă

Cum perioada pe care o trăim nu este întocmai cea mai veselă din istorie, avem nevoie de comedii pentru a ne binedispune.

Aici intră în scenă cel mai recent succes de pe Netflix, Your Place or Mine, cu Reese Witherspoon şi Ashton Kutcher în rolurile principale.

Unde mai pui că, fiind o comedie romantică, se potrivește „mănușă” zilelor cuprinse între Sfântul Valentin și Dragobete. Altfel spus, un film perfect pentru a fi urmărit împreună cu jumătatea ta.

„Your Place or Mine” este disponibil pe platforma de streaming menționată anterior încă de weekendul trecut și, de atunci, a cam spart toate topurile în țara noastră.

Filmul spune povestea lui Debbie (Reese Witherspoon) şi a lui Peter (Kutcher) care sunt prieteni de-o viață și încă păstrează legătura, chiar dacă locuiesc destul de departe unul de celălalt.

Ca și cum nu era suficient, ei sunt total diferiți.

De vreme ce Debbie este o mamă singură şi contabilă, a cărei viaţă în Los Angeles este planificată până la cel mai mic amănunt, Peter este director de marketing, dar și un scriitor aspirant a cărui viaţă în New York este una haotică, marcată de relații pasagere și neînsemnate.

Cei doi ajung să înțeleagă, destul de rapid, că viața pe care o au nu este neaparat cea de care au nevoie.

Mai multe pe Netflix, desigur.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele