10 mart. 2023 | 13:40

Digi RCS RDS face anunțul mult așteptat: locuri de muncă bănoase în România la gigantul telecomunicațiilor

ACTUALITATE
Digi RCS RDS face anunțul mult așteptat: locuri de muncă bănoase în România la gigantul telecomunicațiilor

Piața muncii din România abundă de oferte de joburi, în condițiile în care managerii locali acuză faptul că ne confruntăm cu o criză profundă a forței de muncă. Dacă ești în căutarea unui serviciu, acum este momentul ideal să aplici, fiindcă ai la dispoziție numeroase oferte, din variate domenii de activitate.

De exemplu, te poți orienta către sectorul IT, tech, către zona de telecomunicații, aceste domenii sunt vitale pentru viitor și au un potențial mare de dezvoltare, ceea ce înseamnă că șansele de a-ți construi o carieră solidă și bănoasă sunt foarte ridicate.

În acest sens, ai putea ajunge să lucrezi chiar pentru gigantul Digi RCS RDS, care este în căutare de personal.

„Compania caută tineri ambițioși și dornici să se specializeze și perfecționeze în domeniul telecomunicațiilor, punând la dispoziția acestora stagii de practică și numeroase oportunități de angajare pe posturi, precum cele de: Python Developer, iOS Developer, Android Developer, Php Developer, Java Developer, Frontend Web Developer, Mobile Billing Software Developer, Inginer Network Monitoring Center, Inginer Ran Backoffice, Inginer Date Mobile, Inginer Telecomunicații, Inginer Proiectare, Desenator tehnic, Tehnician Devizier Construcții Telecomunicații, Tehnician Electrician”, transmite Digi.

Șansă unică de a pune mâna pe un job bănos și de viitor

În cazul în care ești interesat de aceste posturi puse la dispoziție, trebuie să știi că, în perioada 11 – 12 martie 2023, la Palatul Parlamentului, Grupul Digi este prezent la a XVI-a ediție a Târgului de Cariere IT&C, eveniment organizat de LSAC București (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare).

„Cei care își doresc să își dezvolte abilitățile de comunicare, relaționare și negociere cu clienții, pot aplica pentru urmatoarele joburi disponibile: Consultant Servicii Clienți limba română, spaniolă și italiană, Reprezentant Telesales – Divizia Business, Operator Livrări Echipamente.

Candidații interesați de construirea unei cariere în domeniul telecomunicațiilor și de oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și performant, își pot depune CV-ul la standul Digi special amenajat (nr. 21), în perioada 11-12 martie, între orele 10:00-18:00 (sâmbătă) și 10:00-16:00 (duminică)”, spun reprezentanții gigantului.