08 ian. 2023 | 07:55

Cum arhivezi e-mail-uri în Gmail și cum le găsești, mai apoi: metoda simplă

ACTUALITATE
Cum arhivezi e-mail-uri în Gmail și cum le găsești, mai apoi: metoda simplă

Ștergerea e-mailurilor din contul tău de Gmail este definitivă, așadar acestea se pierd pentru totdeauna odată ce le-ai golit și din coșul de gunoi.

În consecință, ai mare grijă când ștergi ceva, să nu-ți trebuie, în dulcele stil Murphy, mai târziu.

Dacă vrei să ascunzi e-mailurile, în loc să le ștergi, poți face următorul lucru care îți va permite să le folosești la o dată ulterioară.

Când selectezi e-mailuri pe site-ul Gmail și apeși butonul „Arhivare” va apărea un meniu direct deasupra listei tale de e-mail.

În aplicația Gmail pentru iPhone, iPad sau Android, atinge butonul Arhivă din meniul de sus. Butonul Arhivare are același design ca butonul afișat pe site-ul Gmail.

Orice e-mail pe care îl arhivezi va dispărea din căsuța principală de Gmail, inclusiv din oricare dintre categoriile pe care le ai.

Cu toate acestea, vei putea să le vizualizezi în orice dosar separat pe care îl creezi folosind etichetele Gmail.

Cum găsești e-mail-urile arhivate

O opțiune pentru a găsi e-mailuri arhivate în Gmail este să apeși pe „Toate e-mailurile”.

Aceasta va lista toate e-mailurile tale într-o singură listă lungă, inclusiv e-mailurile prioritare, precum și orice e-mailuri care au fost clasificate automat.

Pentru a face acest lucru în aplicația Gmail, atinge pictograma meniului hamburger din colțul din stânga sus. De aici, derulează în jos și atinge eticheta „Toate e-mailurile”.

Această opțiune este bună dacă ai arhivat doar recent un e-mail, dar poate fi necesar să utilizezi bara de căutare Gmail pentru a localiza în mod specific e-mailurile arhivate.

Pentru asta, va trebui să știi subiectul, expeditorul sau subiectul e-mailului arhivat.

Desigur, există soluții și mai complicate de atât, însă dacă ai ajuns cu lectura până în acest moment, în mod evident ar fi inutil să detaliem metodele mult mai complicate de a găsi un e-mail care s-a pierdut undeva, într-un fișier care este, la rândul lui, de negăsit.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele